2 Απρ 2012

Η δημιουργία Κέντρου Συγκέντρωσης Λαθρομεταναστών υποβαθμίζει τη Δράμα

Την αντίρρησή της στη δημιουργία Κέντρων Συγκέντρωσης Λαθρομεταναστών στη Δράμα εξέφρασε ευθαρσώς  η κ. Άννα Μαρία Νταϊλάκη, φιλοξενούμενη σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό. Πρόκειται για μια ξεκάθαρη και απαρέγκλητη θέση, η οποία εδράζει στην αγωνία ενός ανθρώπου που προσβλέπει στην ανάπτυξη του τόπου.


«Για άλλη  μια φορά το Αθηνοκεντρικό Κράτος προσπαθεί να υποβαθμίσει την περιφέρεια με τη δημιουργία εδώ, Κέντρων Συγκέντρωσης Λαθρομεταναστών. 

Η απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, η οποία πρόκειται να εφαρμοστεί με τη μέθοδο του «αποφασίζομεν και διατάζομεν», μεταθέτοντας  το πρόβλημα από τα μεγάλα αστικά κέντρα, εντείνει την  απαξίωση της Ελληνικής περιφέρειας. 

Στη Δράμα δεν υπάρχει περιθώριο για περαιτέρω ύφεση και το μόνο που πλέον μπορούμε να δεχθούμε στον τόπο μας, είναι οποιαδήποτε έργο ανάπτυξης, με την οποία καμία σχέση δεν έχουν τα Κέντρα αυτά.», επισημαίνει η κ. Νταϊλάκη.

1 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

"Αθηνοκεντρικό Κράτος" αυτο θα πει επιπεδο πολιτικου λόγου...
Υποβαθμίζεται λέει η περιφέρεια; Πώς ακριβώς γίνεται αυτό δηλαδή; Μπορεί να μας πει; Άλλο ένα "πουλί" όπως τόσα άλλα στο νομό Δράμας...στο δρόμο του λαικισμού, της γκρίνιας και της απουσιας προτάσεων...