29 Απρ 2012

Δυσκολεύει η παραμονή Κατσαβάκη


Μπορεί Θανάσης Σάμιος και Μάκης Κατσαβάκης να μην έχουν οριστικοποιήσει ακόμα την ανανέωση ή όχι της συνέχισης της συνεργασίας τους, ωστόσο πληροφορίες από τη Δράμα αναφέρουν πως οι δύο πλευρές δύσκολα θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν.

Ο Έλληνας τεχνικός αν και αρχικά ήταν "ζεστός" στο ενδεχόμενο μίας ανανέωσης με τους Μαυραετούς, φαίνεται πως πλέον εξετάζει πιο σοβαρά προτάσεις που του έγιναν από ομάδες της Super League ή ακόμα και από ομάδες που βρίσκονται στη Football League και ετοιμάζονται σε λίγες μέρες για την επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια.

Ο πρόεδρος της Δόξας έχει καταθέσει πάντως σύμφωνα με πληροφορίες επίσημη πρόταση ανανέωσης στον έμπειρο τεχνικό και μέχρι τη Δευτέρα το θέμα αυτό θα έχει ξεκαθαρίσει.

Σε ό,τι αφορά το μέλλον αρκετών παικτών στη Δόξα, η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική. Αραβίδης και Αγγελούδης αναμένεται να αποχωρήσουν, ενώ αμφίβολη έως δύσκολη είναι η παραμονή των Αμπουμπακάρι, Κυβελίδη, Κάπελ, Ρόκα και Λίμα. Ερωτηματικό αποτελεί η παραμονή των Βέρτζου, Ρούτση και Σέρεμετ, ενώ ανάλογη είναι και η κατάσταση για τους Σοϊλέδη, Ψυχογιό και Μπριλάκη.

contra