6 Απρ 2012

Έβρος : Προχωρά στην απευθείας διάθεση αμνοεριφίων ο συνεταιρισμός «Αμνός Θρακών»


Στην απευθείας διάθεση αμνοεριφίων στους καταναλωτές, χωρίς μεσάζοντες, προχωρά για τις εορτές του Πάσχα ο Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός “Αμνός Θρακών”, με τις τιμές διάθεσης να διαμορφώνονται στα 7,5 ευρώ το κιλό για το αρνί και στα 8 για το κατσίκι.


Οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους σε 5 συγκεκριμένα σημεία, σε Νέα Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Φέρες και Αλεξανδρούπολη, αγοράζοντας με 40 ευρώ το κουπόνι παραγγελίας, όπου θα αναφέρεται το είδος του σφαγίου και το βάρος που επιθυμούν.

Τα αμνοερίφια θα σφαγούν στο σφαγείο της Νέας Ορεστιάδας, θα ελεγχθούν από κτηνιάτρους και στη συνέχεια θα μεταφερθούν σε ψυκτικούς θαλάμους.

Η παραλαβή τους, από τη Μ. Πέμπτη έως το Μ. Σάββατο, θα γίνεται από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Διδυμοτείχου, για τον β. Έβρο, και δύο κρεοπωλεία που έχουν οριστεί σε Φέρες και Αλεξανδρούπολη, αντίστοιχα. “Δίνουμε εξετάσεις. Το εγχείρημα είναι πολύ μεγάλο”, ανέφερε μιλώντας στην Ε. ΡΑ ο προσωρινός πρόεδρος του συνεταιρισμού, Χρήστος Παρασχούδης, τονίζοντας ότι τα αμνοερίφια θα είναι ντόπια και άριστης ποιότητας.

ert