18 Μαρ 2012

Δόξα Δράμας : Ελπίδες να γίνει στη Δράμα το ματς με την ΑΕΚ


Μετά και την ήττα από τον Ατρόμητο, στη Δόξα Δράμας το πήραν απόφαση ότι χάθηκαν και οι τελευταίες ελπίδες για παραμονή της ομάδας στη Super League.

Πλέον, στη Δόξα στρέφουν την προσοχή τους στα έργα που γίνονται στο γήπεδο της Δράμας και τα οποία πηγαίνουν πολύ καλά, αφού σε αυτό βοηθάει και ο καιρός.


Μάλιστα, οι υπεύθυνοι είναι αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι το γήπεδο θα δοθεί για χρήση νωρίτερα από ότι είχε προβλεφθεί.

Ελπίδες υπάρχουν ακόμη και να είναι έτοιμο την τελευταία αγωνιστική, όταν η Δόξα υποδέχεται την ΑΕΚ και οι «μαυραετοί» ελπίζουν το ματς να γίνει στο ανακαινισμένο γήπεδο.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ  στις 15.00

Επειτα από τέσσερις αγωνιστικές ξηρασίας, ο Πανιώνιος επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα στις νίκες παίρνοντας παλικαρίσιο «διπλό» στο «Γεντί Κουλέ» από τον ΟΦΗ. Οι Κυανέρυθροι απέκτησαν αβαντάζ στη μάχη της παραμονής και αν επικρατήσουν σήμερα και της Δόξας, θα μπορούν να νιώθουν ακόμα πιο αισιόδοξοι.

Ο Ακης Μάντζιος, ο οποίος χαρακτήρισε επικίνδυνο το σημερινό παιχνίδι, δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς οι μοναδικοί που απουσιάζουν είναι οι Σκέμπρι και Πετκάκης.

Η αποστολή του Πανιωνίου

Μιχαηλίδης, Πόγκασιτς, Σιόβας, Πιέρ, Ρόκας, Αντούνιες, Ρόβας, Κουλουχέρης, Κούρντι, Ντιμπαλά, Κούτσι, Ομο, Οκόγιε, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Σάμαρης, Αμποντουλάγιεφ, Μιλοβάνοβιτς

Ακόμα και ο πλέον αισιόδοξος υποστηρικτής της Δόξας, δίνει πλέον ελάχιστες ελπίδες στην ομάδα του για να παραμείνει στην κατηγορία. Μετά και την ήττα από τον Ατρόμητο, οι Μαυραετοί άρχισαν να συμβιβάζονται με την ιδέα του υποβιβασμού, υποσχέθηκαν όμως ότι θα συνεχίσουν την προσπάθεια μέχρι τέλους.

Το ταξίδι στην Αθήνα δεν κατάφεραν να κάνουν οι τραυματίες Γελαδάρης, Γκαρακλίδης, Σοϊλέδης, Παπαδόπουλος και οι τιμωρημένοι Λίμα, Βάντερσον και Σέρεμετ.

Η αποστολή της Δόξας

Ρόκα, Δαύκος, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Μπριλάκης, Στεργιανός, Ψυχογιός, Αμπουμπακάρι, Λεάντρο, Κάπελ, Κατσικογιάννης, Αγτζίδης, Ουέλινγκτον, Αραβίδης, Κοβάσεβιτς, Σικαλιάς, Κυβελίδης, Κουμπρόγλου, Τσιμπλίδη

onsports