14 Φεβ 2012

Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας - Δράμα : Αιτήσεις - πληροφορίες

Ανακοίνωση σχετικά με το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας

Η ανακοίνωση που αφορά το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για τους 1332 ωφελούμενους της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ‘’ Επιμένουμε Δράμα’’ αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου καθώς και σε πίνακες ανακοινώσεων στο ισόγειο του Δημαρχείου.


Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή προς την  ‘’Επιμένουμε Δράμα Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Απασχόλησης και Ανάπτυξης Νομού Δράμας’’ , Κωνσταντινουπόλεως 8 66100 Δράμα, από 14-02-2012 μέχρι 23-02-2012.

Στο ισόγειο του Δημαρχείου λειτουργεί γραφείο πληροφόρησης των ανέργων στελεχωμένο με τρεις υπαλλήλους, οι οποίοι βοηθούν τους ενδιαφερόμενους στη συμπλήρωση των αιτήσεων τους.
Επίσης , ανακοινώνεται ότι ο Δήμος Δράμας έχει ενισχύσει με προσωπικό τα γραφεία που απασχολούνται με την έκδοση των απαραίτητων πιστοποιητικών στο Δημαρχείο, ενώ οι δημότες μπορούν να απευθύνονται και στα γραφεία των Κοινοτήτων.

Αντίστοιχες πρωτοβουλίες θα αναληφθούν από το Δήμο Δράμας μόλις υπάρξει ανακοίνωση και των υπολοίπων 168 θέσεων που αφορούν το Πρόγραμμα του ΙΝΕ  της ΓΣΕΕ για το Δήμο Δράμας.
Όσον αφορά το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την απασχόληση ανέργων στα έργα αυτεπιστασίας, ανακοινώνεται ότι ο Δήμος Δράμας λειτουργεί γραφείο στον 1ο όροφο του Δημαρχείου για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων όσων ανέργων αδυνατούν να το κάνουν οι ίδιοι ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.