7 Φεβ 2012

Απολογισμός Προβλέψεων του Beton Arme' & ΣΙΑ, 4 & 5.02.2012


Περίεργο και ιστορικό συγχρόνως το κουπονάκι μας! Συνολικά θα το χαρακτήριζα κακό ως μέτριο αφού με το ζόρι είχαμε 2 3άδες, 1,5 θα ήταν το σωστότερο να πω, αλλά..είχαμε ρεκόρ σε πετυχημένη απόδοση, 3άδα δια της τεθλασμένης από τον Τριάδα και το κυριότερο, ένα εκπληκτικό ρεκόρ 3άδας από τον Risky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Αναλυτικότερα:

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Νομίζω ότι είναι από τους θετικούς του σ/κ, παρότι δεν έβγαλε 3άδα. Έχασε Παναιτωλικό και Εργοτέλη στις λεπτομέρειες, αλλά έπιασε Μίλαν και Τσέλσυ και αν έβαζε διαφορετικές επιλογές στην 3άδα του, θα ήταν κερδισμένος! Σε άνοδο και ελπίζουμε να ξαναδούμε σύντομα επιτυχία! Είχε 5/10, ποσοστό 50% και 1/3 η 3άδα του!

ΠΑΤΕΡΑΣ: Με τη γνωστή πια τακτική αλλά αυτή τη φορά δεν τον δικαίωσε ούτε η 3άδα του, ούτε τα Χνάρια του! Έχασε τη Γερμανία νωρίς νωρίς και μετά όλα πήγαν κατά διαόλου! Είχε 2/10, ποσοστό 20%και 1/3 η 3άδα του.

ΕΚΔΟΤΗΣ: Σταθερά στα χαμηλά ο Εκδότης, είχε τα ίδια ακριβώς ποσοστά επιτυχίας με το προηγούμενο σ/κ!! Δεν τον πάει καθόλου τελευταία, κάτι αλλοιώνει τη γεύση! Μέχρι και στην Κέρκυρα βγήκε over! Είχε 3/10, ποσοστό 30% και 1/3 η 3άδα του.

ΛΟΓΙΣΤΗΣ: Ξανά κακή αρχή που του κόστισε και την 3άδα ελέω Σάλκε, αλλά μετά ρέφαρε, αφενός με το Αμβούργο και αφετέρου με το ρεκόρ του δέκα (10) στην απόδοση της Ουτρέχτης μέσα στον Άγιαξ! Κρίμα για τη χαμένη 3άδα, την τριγυρίζει αλλά όλο του γλυστράει τελευταία! Είχε 5/10,  ποσοστό 50% και 2/3 η 3άδα του.

ΝΗΣΙΩΤΗΣ: Συνεχίζει με λίγα και «εκλεκτά» ματσάκια, αλλά δεν τα κατάφερε ούτε και τώρα! Η 3άδα του έσπασε από τον κουβά της αγωνιστικής, τη Σάλκε αλλά και τη Μίλαν με τη Νάπολι! Περιμένουμε άνοδο αλλά δεν τη βλέπουμε! Είχε 3/5, ποσοστό 60% και 1/3 η 3άδα του!

RISKY: Ομορφάντρα μου! Τους ξέρανε όλους! Ο Risky έβγαλε 3άδα με απόδοση 38,4 παρακαλώ και τίναξε τα πάντα στον αέρα!! Είχε 6/10, ποσοστό 60% και 3/3 η ιστορική 3άδα του!

ΙΤΑΛΟΣ: Βουτιά για τον Ιταλό αυτό το σ/κ αν και το είχε προβλέψει και ο ΄διος από την αρχή! Δεν του βγήκε η 3άδα αφού του τα χάλασε ο Τζιμπρίλ και η Κολωνία. Τουλάχιστον έπιασε τον Παναθηναϊκό που τον κυνηγούσε τόσο καιρό! Είχε 4/10, ποσοστό 40% και 1/3 η 3άδα του.

ΑΓΓΛΟΣ: Δια των ακυρωθέντων αγώνων βγαίνει θετικός από αυτό το μάλλον μέτριο κουπόνι αυτό το σ/κ! Αν μάλιστα η Γιουνάιτεντ έκανε την ολική ανατροπή θα ήταν σούπερ ευχαριστημένος! Χάρη στα 2 ματς που μετράνε θετικά ως μονάδα, είχε 4/7, ποσοστό 57,14% και 2/3 η 3άδα του.

ΤΡΙΑΔΑΣ: Έστω και με αναβληθέν ματς, ο Τριάδας έπιασε επιτέλους 3άδα (και μάλιστα βαρβάτη) και πλέον έσπασε το ρόδι! Δε ξέρουμε τι θα έκανε η Νοτς Κάουντι αλλά έστω και έτσι, έγινε η αρχή, ανεβαίνει και πλέον περιμένουμε και πολλές «κανονικές»!  Είχε 3/3, ποσοστό 100% και 3/3 η 3άδα του.