9 Φεβ 2012

1ο Επιστημονικό Συμπόσιο «Η Δράμα ενάντια στον καρκίνο» - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Οι Δραμινοί γιατροί που ασχολούμαστε με την ογκολογία έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στο 1ο Επιστημονικό Συμπόσιο «Η Δράμα ενάντια στον καρκίνο», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 18 Φεβρουαρίου 2012, στο ξενοδοχείο Kouros.

Στις 19 Φεβρουαρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί Κοινωνική Εκδήλωση σε Συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δράμας, στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας της Δράμας.


Την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 20.00, θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Έναρξης του Συνεδρίου, στο ξενοδοχείο Kouros, όπου θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι Τοπικών Φορέων και θα δώσει ομιλία ο συγγραφέας Β. Τσιαμπούσης με τίτλο: Δόξα Δράμας, μια άλλη «ανίατη αρρώστια».

Τα κύρια θέματα του συνεδρίου αφορούν στην ενημέρωση, πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου.

Σκοπός του Συμποσίου είναι να τονίσει τους επιστημονικούς δεσμούς του κέντρου και της περιφέρειας, να συμπαρασταθεί στον δύσκολο αγώνα των καρκινοπαθών, να ενημερώσει και να προωθήσει τη σύσφιξη των σχέσεων των απανταχού δραμινών ιατρών.

Σας επισυνάπτουμε το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συμποσίου και σας ενημερώνουμε ότι οι Πρόεδροι του Συμποσίου θα είναι διαθέσιμοι για να σας δώσουν περισσότερα στοιχεία καθ’ όλη τη διάρκεια του Συμποσίου. 

Στην περίπτωση που  επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το Συνέδριο ή να πάρετε συνεντεύξεις από τους Προέδρους, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στην Γραμματεία του Συμποσίου ERA ΕΠΕ (ERA ΕΠΕ,  Ασκληπιού 17 - 106 80 Αθήνα, Τηλ.: 210 3634944, Fax: 210 3631690 E-mail: info@era.gr, υπεύθυνη κα Αφρόδιτη Καρλή).


Οι Πρόεδροι του Συμποσίου

Χαράλαμπος Ανδρεάδης Σάββας Παπαδόπουλος




ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ