20 Ιαν 2012

ΚΑΟΔ: επίσκεψη στο δημoτικό σχολείο Αρκαδικού Δράμας

Μία σημαντική επίσκεψη έκανε αντιπροσωπεία παικτών του ΚΑΟΔ, μαζί με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Καλαφατάκη. Οι Τζέρεμι Χαντ, Σταμάτης Μπένας και Χριστόφορος Χούμας και Φώτης Στυλίδης, συνοδευόμενοι από τον εκπρόσωπο Τύπου του συλλόγου, Σταύρο Παρασκευά, έκαναν διάλειμμα από τις προπονήσεις και επισκέφτηκαν το δημοτικό σχολείο Αρκαδικού Δράμας.

Η αντιπροσωπεία των "πρασίνων" μίλησε στα παιδιά για τον αθλητισμό και το μπάσκετ, ενώ τα προέτρεψε να κοιτάνε πρώτα τις σπουδές τους και μετά όλα τα υπόλοιπα. Ο ενθουσιασμός των μικρών μαθητών ήταν μεγάλος αφού η ομάδα έκανε δώρο στο σχολείο μπάλες του μπάσκετ και κάλεσε όλα τα παιδιά στον εντός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό στις 29/01.

Οι παίκτες μαζί με τον προπονητή απάντησαν σε πολλές ερωτήσεις των παιδιών, ενώ στο τέλος υπέγραψαν αυτόγραφα στους μικρούς τους φίλους. Οι επισκέψεις του ΚΑΟΔ στα πλαίσια της δράσης "Ελα Κοντά" θα συνεχιστούν και σε άλλα σχολεία, με στόχο να έρθουν τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό, αλλά και να δημιουργηθούν υγιείς φίλαθλοι.

Πηγή: basketblog.gr