19 Ιαν 2012

Milo-Z στο ANATOLIA Hotel στην Κομοτηνή

ΟΙ MILO Z ΣΤΟ ANATOLIA HOTEL ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ, Κυριακή 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 9.30 μ.μ. - Η FUNK ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Οι Milo Z είναι για τη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Απλώς η καλύτερη Funk Μπάντα της πόλης….Αντιπροσωπευτικό δείγμα καθαρόαιμου και καταιγιστικού Funk. Αυτό το σχήμα αποτελείται από τους καλύτερους μουσικούς του είδους και θεωρούνται το μεταβατικό στάδιο μεταξύ του James Brown, των Parliament και των Red Hot Chilli Peppers.


Η μπάντα των Milo Z χαρακτηρίζεται από τραγούδια που σου μένουν με την πρώτη και από κοφτερή μουσική και ρυθμούς, πάντα από το στερέωμα της funk. Χαρακτηριστικές είναι οι λαμπερές φορεσιές, τα συγχρονισμένα βήματά τους και η σκηνική τους παρουσία στην οποία στέκονται όσοι τους βλέπουν ζωντανά για πρώτη φορά. Χορεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας και ο οπτικοακουστικός αυτός συνδυασμός έχει ως αποτέλεσμα να κουνά και το κοινό.



Ο πρωταγωνιστής της μπάντας είναι φυσικά ο ίδιος ο Milo Z, τραγουδιστής και αρχηγός του συγκροτήματος. Ο Milo γεννήθηκε στην Ανατολική πλευρά του Manhattan και έζησε από μικρή ηλικία σε ένα πολύ-πολιτισμικό περιβάλλον το οποίο τον τροφοδότησε με ερεθίσματα από διάφορες κουλτούρες διαφόρων λαών…κάτι που αποτυπώνεται στη μουσική, την εμφάνιση και τον τρόπο που τραγουδά και χορεύει. 



Όπως και ο James Brown ο Milo διευθύνει, ενορχηστρώνει και χορογραφεί την μπάντα του και καταφέρνει να περνά τη δυναμική και την ευαισθησία του στο κοινό. Η σύνδεση και επικοινωνία του Milo με το ακροατήριο είναι εντυπωσιακή καθώς και ο ίδιος αλλά και το συγκρότημα έχουν το χάρισμα να κάνουν και το ακροατήριο μέρος του σόου. 



Οι  Milo Ζ κυκλοφόρησαν και το τελευταίο τους άλμπουμ το οποίο περιέχει 12 κομμάτια με τίτλο: «Sweet N' Nasty» σαν συνέχεια του προηγούμενου άλμπουμ «Live N' Bumpin», ενώ ένα τραγούδι του ίδιου του Milo, συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας «See Spot Run» αλλά έχει και μουσικές συμμετοχές και σε άλλες ταινίες του κινηματογράφου και της τηλεόρασης (Baywatch, The Deli).Έχουν παίξει και εμφανιστεί και με πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες όπως οι: Robert Randolph, The Neville Brothers, The Spin Doctors, Tom Jones, Maceo Parker, The Funky Meters, The Average White Band, Aquarium Rescue Unit, BonJovi, G-Love and the Special Sauce, Patty Smith, Al Green, KRS 1, Massive Attack & Chuck Brown.



Οι Milo Z συνηθίζουν να περιοδεύουν στην Ανατολική ακτή των Η.Π.Α. και σε όλη την Ευρώπη. Για δεύτερη φορά ένας από τους σταθμούς τους είναι και η Κομοτηνή, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους τους κατοίκους της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας να απολαύσουν και να γνωρίσουν από κοντά το Νεοϋορκέζικο funk και την καλύτερη μπάντα του είδους στο ANATOLIA Hotel στην Κομοτηνή οδός Αγχιάλου 53, τη Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 9.30 μ.μ.

ANATOLIA  HOTEL ΚΟΜOΤΗΝΗ
ΑΓΧΙΑΛΟΥ 53 69100, ΚΟΜΟΤΗΝΗ
FAX +30 25310 23170
E-mail: komotini@anatoliahotel.gr
website:www.anatoliahotel.gr
 
Τηλ επικοινωνίας 25310 36242