26 Ιαν 2012

Ένωση Ξενοδόχων Ν. Δράμας : Συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες της Βουλγαρίας

Παρουσίαση της Δράμας και συναντήσεις Β2Β με τουριστικούς πράκτορες της Βουλγαρίας.

Την Δευτέρα 24-1-2012 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σόφιας, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της Δράμας καθώς και b2b συναντήσεις μεταξύ τουριστικών πρακτόρων από τη Σόφια και της Ένωσης ξενοδόχων Δράμας, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο και τον ταμία της ένωσης, κο Άγγελο Καλλία και Γιάννη Αλατζά.

Έγινε εκτενής παρουσίαση της Περιοχής μας καθώς και των ξενοδοχείων μας σε 30 και πλέον τουριστικούς πράκτορες της γείτονας χώρας, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρων για την περιοχή μας, πράγμα που αποτυπώθηκε αμέσως μετά την παρουσίαση, στις Β2Β συναντήσεις όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε πιο εκτενή παρουσίαση της Δράμας.



Παρόμοιες κινήσεις από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Δράμας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό,  θα πραγματοποιηθούν και στο προσεχές μέλλον σε μία προσπάθεια να αναδείξουμε, τις δυνατότητες που έχει η περιοχή μας για να γίνει τουριστικός προορισμός και πέρα από τα σύνορα της χώρας.















Την εκδήλωση στήριξε ενεργά ο Διευθυντής του ΕΟΤ Σόφιας κος Δημήτρης Γώτης, ο οποίος γνωρίζει πάρα πολύ καλά την περιοχή μας και είχαμε την ευκαιρία να του παρουσιάσουμε, προτάσεις προβολής και προώθησης της Δράμας που μπορούν να γίνουν από το γραφείο του Ε.Ο.Τ. στην Βουλγαρία.


ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Ν.ΔΡΑΜΑΣ
Διεύθυνση: ΑΡΕΩΣ 3
Τ.Κ. 66100 ΔΡΑΜΑ
Τηλ: 25210 39372 και 6977661361
Fax: 25210 39372
Email: unionhoteldrama@gmail.com