22 Ιαν 2012

ΚΑΟΔ: "Το μυαλό μας στον Κολοσσό"


Ο ΚΑΟΔ παρουσίασε στο ΟΑΚΑ ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο για περίπου 30 λεπτά. Η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη δεν τα κατάφερε, όμως, με αποτέλεσμα να γνωρίσει βαριά ήττα με 101-72.

Ο τεχνικός των νεοφώτιστων μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε: "Ήρθαμε να παίξουμε σε ένα παιχνίδι λίγο διαδικαστικού χαρακτήρα, να το ευχαριστηθούμε, να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί τόσο πολύ. 

Για 30 λεπτά πιστεύω ότι σταθήκαμε αρκετά καλά. Ο τραυματισμός του Χαντ ήταν πολύ σημαντικός για εμάς, κουράστηκε ο Χαραλαμπίδης και έπεσε πολύ βάρος σε κάποια παιδιά.

Ο Μισέλ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία σήμερα. Του λείπουν παιχνίδια και ως τώρα δεν έπαιρνε πολλές πρωτοβουλίες. Ο αγώνας αυτός δεν ήταν στους στόχους μας. Ο Παναθηναϊκός με εντυπωσίασε στο Μιλάνο. Ίσως μας αδικεί λίγο το τελικό σκορ, αλλά για εμάς σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου".

Από την πλευρά του ο Γκάι Μισέλ, τόνισε: "Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Ο Παναθηναϊκός άξιζε να κερδίσει, είναι πολύ ώριμος για τέτοια παιχνίδια. Όσον αφορά εμένα, δεν υπάρχει κάποια… μετάλλαξη. Πάντα προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Αυτό έκανα και σήμερα.

Πηγή: basketblog.gr