16 Ιαν 2012

Καλαφατάκης: Για τον κόσμο μας – διαζύγιο με Καρύδα-Φεύγει ο Μονρό

Ο ΚΑΟΔ μπορεί να αγχώθηκε στα τελευταία λεπτά, όμως στο τέλος πανηγύρισε την πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία τον φέρνει όλο και πιο κοντά στην παραμονή.

Πέρα από τη βαθμολογική σημασία της νίκης επί του Περιστερίου ο Γιώργος Καλαφατάκης στάθηκε ιδιαίτερα στο ότι ο ΚΑΟΔ χρώσταγε αυτή τη νίκη στον κόσμο του.

"Hταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί προερχόμασταν από την ήττα μας με το Ρέθυμνο την Τετάρτη. Επειδή είμαστε νέα ομάδα πρέπει να δουλεύουμε και να δημιουργούμε χαρακτήρα τόσο μέσα από τις ήττες όσο και από τις νίκες", τόνισε στο αρχικό του σχόλιο ο Καλαφατάκης και συνέχισε:

"Ξέραμε την δυσκολία του παιχνιδιού γιατί είχαμε δει το Περιστέρι στο παιχνίδι του με τον Άρη και την ζώνη που παίζει για πολύ μεγάλο διάστημα. Είχαμε άγχος αλλά όταν βάλαμε την μπάλα μέσα στην ρακέτα φθάσαμε σε μία δύσκολη μεν αλλά σημαντική νίκη για μας".

Οσο για τη σημασία αυτής της νίκης, είπε: "Ξεκινήσαμε το δεύτερο γύρο με νίκη, έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια και πρέπει στο τέλος του πρωταθλήματος, το έχω πει πολλές φορές στους παίκτες μου, να σωθούμε γιατί το αξίζουμε... όχι λόγω αδυναμίας άλλων ομάδων.

Ηταν σημαντικό να κερδίσουμε σήμερα γιατί την Τετάρτη είχαμε, με την ήττα μας από το Ρέθυμνο, στεναχωρήσει τον κόσμο μας και θέλαμε να του δώσουμε πάλι χαρά. Συγχαρητήρια στον Αργύρη γιατί παλεύει κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες και έχει καταφέρει να διατηρεί την ομάδα του Περιστερίου σε υψηλά επίπεδα παρά τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει".

Από τη μεριά του ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πως παρά την ήττα είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του: "Eχουμε ανάμεικτα συναισθήματα από το σημερινό παιχνίδι γιατί μέχρι το τελευταίο λεπτό ήμασταν στο παιχνίδι της νίκης και τελικά το χάσαμε. Έχω θετικά συναισθήματα γιατί παρά τα προβλήματα διεκδικήσαμε την νίκη και αρνητικά γιατί μετά το παιχνίδι με τον Άρη φθάσαμε πάλι στην πηγή να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε".

Στη συνέχεια, ο έλληνας τεχνικός είπε: "Είμαστε αναγκασμένοι παρά τα προβλήματα να δουλεύουμε και να παλεύουμε κάθε παιχνίδι. Ο ΚΑΟΔ είναι καλύτερος από τον πρώτο γύρο που τον αντιμετωπίσαμε γιατί με τις προσθαφαιρέσεις έχει δημιουργήσει στα αποδυτήρια καλή ατμόσφαιρα που την φτιάχνουν παίκτες όπως οι Χαραλαμπίδης και Μπάβτσιτς".

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην απουσία του Μπόατενγκ: "Εμάς μας έλειψε πολύ ο Μπόατενγκ με τον ΚΑΟΔ στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού να μετέφερε το παιχνίδι στο κοντά καλάθι και μέσα στην ρακέτα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος ωστόσο από την προσπάθεια των παικτών μου παρά το άτυχο αποτέλεσμα".

Ο Ντράγκαν Τσέρανιτς, ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΚΑΟΔ και τόνισε: "Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι μετά την ήττα της από το Ρέθυμνο. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που παίζει περίεργα και ήταν δύσκολα για μας. Παρόλα αυτά δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να νικήσουμε το παιχνίδι που ήταν πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε στο τέλος του πρωταθλήματος τους στόχους που έχουμε θέσει".

Καρύδας
Στα αγωνιστικά, ο Σάκης Καρύδας απουσίαζε σήμερα από την αποστολή, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και έχει κληθεί σε απολογία από τη διοίκηση του ΚΑΟΔ, ύστερα από εισήγηση του Γιώργου Καλαφατάκη.

Μονρό
Παράλληλα, ο σημερινός αγώνας ήταν ο τελευταίος του Κρις Μονρό, καθώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών. Η διοίκηση του συλλόγου τον ευχαρίστησε για την προσφορά του, αφού με αυτόν στις τάξεις της είχε τρεις νίκες στους τελευταίους τέσσερις αγώνες...

Νέα και Ειδήσεις του ΚΑΟΔ: drama-tika.blogspot.com