25 Ιαν 2012

Ένωση Κυριών Δράμας : Πέτυχε τους στόχους

Η συνεστίαση της Ένωσης Κυριών Δράμας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Γενάρη σε κεντρικό κατάστημα της πόλης μας.

Ο χώρος ήταν κατάμεστος από μέλη και φίλους του συλλόγου, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ενισχύοντας παράλληλα οικονομικά τις πολύπλευρες δράσεις του. Λαμβάνοντας τον λόγο η πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Αλίκη Τσιαμούρα ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκομένους, αναφέρθηκε εν συντομία στο καθημερινό έργο που πραγματοποιείται, αλλά και στις νέες δράσεις που προκύπτουν από τις νέες ανάγκες των Δραμινών. 


Μία από αυτές είναι η καθημερινή διάθεση ψωμιού σε άπορους συμπολίτες μας. 

“Η σύλληψη αυτής της ιδέας, επεσήμανε η κ. Τσιαμούρα, ανήκει στην κ. Τζένη Κιοσσέ και στον κύριο Δημήτρη Τοτζάρη, αρτοποιοί της πόλης μας. Πολύ σύντομα προστέθηκε και ο αρτοποιός κ. Κουτσιανάς. Η δράση αυτή βοηθάει δεκάδες πολίτες, οι οποίοι αδυνατούν να αγοράσουν το καθημερινό τους ψωμί.” Ωστόσο η βράβευση των αρτοποιών αναβλήθηκε, λόγω οικογενειακού προβλήματος της κ. Κιοσσέ.

Κατά τα άλλα στην συνεστίαση τιμήθηκαν η Σοφία Λαζαρίδου και η Κατερίνα Σταματέλη, μαθήτρια και καθηγήτρια αντίστοιχα των τμημάτων ζωγραφικής της Ένωσης Κυριών, οι οποίες προσέφεραν δύο πίνακες που φιλοτέχνησαν οι ίδιες προς ενίσχυση του συλλόγου. 

Επίσης ο γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Σωτήρης Συνόλας, που μεσολάβησε για την μεταφορά ενός ολόκληρου φορτηγού με ρούχα που προσέφερε στην Ένωση Κυριών η Μαρί Κυριακού μέσα από την δράση της “ΜΕ ΑΓΑΠΗ”.  Ακόμη τιμητική διάκριση δόθηκε σε εκπρόσωπο του συλλόγου “Αγάπη για το Παιδί” για την οικονομική του ενίσχυση. Οι βασιλόπιτες ήταν προσφορά των δύο αρτοποιίων Κιοσσέ και Τοτζάρη, ενώ τα δώρα για τα δύο φλουριά ήταν των κοσμηματοπολείων Νάνου και Ταχυρίδη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: κ. Σεμέλη και Στέφανος Κωνσταντινίδης, η Νόρα Κωνσταντινίδου, η πρόεδρος του Θεραπευτηρίου Σμαρώ Διαμαντή, οι Υπουργοί  Χρήστος Αηδόνης και Μαργαρίτης Τζίμας, εκρόσωπος του Δημάρχου Κυριάκος Γρηγορίου, ο τέως δήμαρχος Δράμας Θωμάς Μαργαρίτης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μιχαηλίδης, Καραβάς, Πατακάκης, ο συνταγματάρχης Πυροβολικού κ. Σπανόπουλος, εκπρόσωπος του Αστυνομικού Διευθυντή Δράμας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γρηγόρης Παπαεμαννουήλ,. Ανδρέας Χαραλαμπίδης, Ανέστης Τερζής, ο πολιτευτής Δημήτρης Κυριαζίδης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιώργος Σαβρίδης, ο γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου κ. Συνόλας, ο κ. Κώστας Κόντος, ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Δράμας Δημήτρης Ανδριανάκης και οι στρατηγοί Δημητρακάκης και Καρνέζος.