23 Ιαν 2012

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΤΟΥ Beton Arme' & ΣΙΑ, 21 & 22.01.2012


Μέτριο στοιχηματικά αυτό το Σαββατοκύριακο.........







ΤΡΙΑΔΑΣ: Δεύτερο συνεχόμενο καλό κουπόνι από τον Τριάδα που αν συνεχίζει έτσι, αργά ή γρήγορα θα πιάσει την τριάδα. Ας όψεται η Στιβενέιτζ! Είχε 2/3, ποσοστό 66,6% και 2/3 η 3άδα του.

ΙΤΑΛΟΣ: Άλλη μια 3άδα από τον Ιταλό που δείχνει σε όλους ποιος είναι το αφεντικό, έστω και αν χρειάστηκαν ανατροπές και καθυστερήσεις! Ανεβασμένος πλέον...... Είχε 5/8, ποσοστό 62,5% και 3/3 η 3άδα του.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Έπιασε τα ίδια ποσοστά με το προηγούμενο σ/κ, μόνο που αυτή τη φορά είχε μικρότερο ποσοστό και στην 3άδα του. Βέβαια έπαιξε με αρκετό ρίσκο και δεν πόνταρε σε «σιγουράκια».  Έμπνευση της στιγμής; Αλλαγή τακτικής; Θα δούμε. Παραμένει πάντως διαβασμένος! Είχε 2/5, ποσοστό 40% και 2/3 η 3άδα του!

ΝΗΣΙΩΤΗΣ: Είναι ο πρώτος διδάξας του στυλ «Τρία μόνο ματς», αλλά ατύχησε με τη Λεβάντε στο τελευταίο ματς, σε μια από τις εκπλήξεις του δελτίου! Είχε 2/3, ποσοστό 66,6% και 2/3 η 3άδα του! 

ΛΟΓΙΣΤΗΣ: Σημαντικό σ/κ. Κατά τα άλλα, έχει μάλλον ένα γονίδιο που απαγορεύει το ρίσκο αφού τα Χ του Εργοτέλη και της Κέρκυρας τα έβλεπε μπροστά μου σαν όραμα, αλλά προτίμησε τη διπλή ευκαιρία και τη σιγουράντζα!
You can't teach an old dog new tricksΕίχε 6/10,  ποσοστό 60% και 3/3 η 3άδα του.

ΕΚΔΟΤΗΣ: Ξανά αλλαγή τρόπου παιξίματος, άφησε πίσω το «Τρία μόνο ματς» και επανήλθε με 10 ματσάκια, φιλόδοξη αλλά και απρόσεκτη 3άδα. Ειδικά αυτό με τον Εργοτέλη, έπρεπε να το λάβει υπόψιν του πριν το συμπεριλάβει στην 3άδα του! Μέσα σε όλα, ήρθαν και μερικές εκπλήξεις τύπου Ξάνθης, Στοουκ, Μπορντό και έδεσε το γλυκό! Κακό ξεκίνημα μέσα στο 2012, περιμένουμε σταθερό στυλ και ανάκαμψη! Είχε 3/10, ποσοστό 30% και 0/3 η 3άδα του.

RISKY: Κυνήγησε τα πολλά ως συνήθως και παραλίγο να δικαιωνόταν! Η 3άδα του χάλασε από τη Χιμπέρνιαν και μετά τον πήρε η κατηφόρα! Λογικό βέβαια, τέτοιες αποδόσεις δε κάθονται κάθε μέρα (ή μήπως χρόνο;). Είχε 3/10, ποσοστό 30% και 2/3 η 3άδα του!

ΠΑΤΕΡΑΣ: Συνεχίζει με βελτιωμένη παραλλαγή του «φλώρικη 3άδα-συμπλήρωμα με Χινάρια», αφού μόνο φλώρικη δεν ήταν η 3άδα του, ενώ πασπάλισε το κέικ του και με κάποιους πιθανούς άσσους (που πάντως δεν τον δικαίωσαν)!  Το αποτέλεσμα γευστικό και πάει για το μπόνους την επόμενη βδομάδα!  Είχε 5/10, ποσοστό 50% και 3/3 η 3άδα του.

ΑΓΓΛΟΣ: Στάση για τον Άγγλο! Μετά το εξαιρετικά τελευταίο σ/κ, ήρθε το απογοητευτικό σημερινό με το μηδέν στην 3άδα του! Από το κουπόνι του, διασώθηκε μόνο το «φτωχό» 1,65, ενώ έπαιξε μόλις 5 ματς, δείγμα πως μάλλον ήταν ένα δύσκολο δελτίο γι'αυτόν! Είχε 1/5, ποσοστό20% και 0/3 η 3άδα του.