24 Ιαν 2012

Προσλήψεις εκπαιδευτών δημοσίων Ι.Ε.Κ. για το εαρινό εξάμηνο 2012


Την πρόσληψη εκπαιδευτών που θα καλύψουν τις ανάγκες κατάρτισης των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. του εαρινού εξαμήνου 2011-2012, ανακοίνωσε το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

Διαβάστε στο drama-tika, πότε μπορείτε να υποβάλλετε τις αιτήσεις σας και ποιες ειδικότητες έχουν ζήτηση στην Περιφέρεια της Α.Μ.-Θ. !

Από 23.01 έως 27.01 μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους οι υποψήφιοι εκπαιδευτές στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Στην Περιφέρεια της Α.Μ.-Θ. φαίνεται να έχουν ιδιαίτερη ζήτηση οι ειδικότητες που έχουν σχέση με την Προσχολική Αγωγή, την Νοσηλευτική και την Μαγειρική Τέχνη (ενημέρωση drama-tika.blogspot.com).

Δικαίωμα υποβολής έχουν όλοι οι ιδιώτες, καθώς και οι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας ασχολούμενοι στο Δημόσιο Τομέα που έχουν τα νόμιμα τυπικά προσόντα. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μόνο αυτοπροσώπως στην έδρα των κατά τόπους Ι.Ε.Κ. και κατά τις ώρες που ορίζει το κάθε Ι.Ε.Κ.

Κατά την επιλογή συνεκτιμώνται η εργασιακή εμπειρία, η διδακτική εμπειρία, η εξειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο, οι συναφείς με το αντικείμενο μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών, η απόδοση, η συνέπεια και η διάθεση συνεργασίας στην περίπτωση προηγούμενης απασχόλησης στο Ι.Ε.Κ., καθώς και τα κοινωνικά κριτήρια (ενημέρωση drama-tika.blogspot.com).

Τα δικαιολογητικά είναι αρκετά και χρειάζεται προσοχή για την εγκυρότητά τους. Εξαιρούνται από την επανυποβολή όλων των δικαιολογητικών οι υποψήφιοι εκπαιδευτές που έχουν συνεργαστεί στο φθινοπωρινό εξάμηνο 2011–2012 με το ίδιο Ι.Ε.Κ., οι οποίοι μπορούν να καταθέσουν μόνο την αίτηση με το βιογραφικό τους σημείωμα (ενημέρωση drama-tika.blogspot.com).

Προσοχή: Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η αίτηση του υποψηφίου είναι η συσχέτιση της αρχικής επαγγελματικής του κατάρτισης με την αντίστοιχη ειδικότητα και όχι μόνο με κάποιο μάθημα (ενημέρωση drama-tika.blogspot.com)

Προς διευκόλυνση του αναγνωστικού του κοινού, το drama-tika συγκέντρωσε τις τρέχουσες ειδικότητες των Ι.Ε.Κ. της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ., καθώς και τα τηλέφωνα επικοινωνίας των Ι.Ε.Κ. ανά νομό.

Όλες οι ειδικότητες στην Α.Μ.-Θ. (drama-tika.blogspot.com)

Ι.Ε.Κ. Αλεξανδρούπολης (τηλ. 2551025202-38202)
Προσχολικής αγωγής δραστηριοτήτων δημιουργίας και έκφρασης
Βοηθός μαγειρικής τέχνης (Τμήμα Σουφλίου)

Ι.Ε.Κ. Δράμας (τηλ. 2521081394)
Τεχνικός αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής
Νοσηλευτικής τραυματολογίας
Στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας
Ειδικός φοροτεχνικού γραφείου

Ι.Ε.Κ. Καβάλας (τηλ. 2510233029, 2510233202)
Τεχνικός μαγειρικής τέχνης
Προσχολικής αγωγής δραστηριοτήτων δημιουργίας και έκφρασης
Βοηθός φυσιοθεραπευτή-υπάλληλος εργαστηρίου φυσικοθεραπείας

Ι.Ε.Κ. Κομοτηνής (τηλ. 2531037269)
Τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής με πολυμέσα (multimedia)
Βοηθός μαγειρικής τέχνης
Διοικητικό και οικονομικό στέλεχος επιχειρήσεων

Ι.Ε.Κ. Ξάνθης (τηλ. 2541077464)
Νοσηλευτικής  τραυματολογίας
Ειδικός  μηχανογραφημένου  λογιστηρίου

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την προκήρυξη με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εδώ:



και τις ειδικότητες με τα μαθήματα διδασκαλίας του κάθε Ι.Ε.Κ. εδώ: 




Καλή επιτυχία!