25 Ιαν 2012

1332 προσλήψεις στο Νομό Δράμας από το "Επι-μένουμε Δράμα"

Σύντομα πλέον ξεκινά το πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα στο Νομό Δράμας. 

Μέσω του προγράμματος  1500 άνεργοι  και αγρότες με χαμηλό εισόδημα,   μετά  από διαδικασία αξιολόγησης με διαδικασίες ΑΣΕΠ, θα απασχοληθούν  για πέντε (5) μήνες με πλήρη ασφάλιση και αμοιβή 625  ευρώ το μήνα σε ενέργειες κοινωφελούς χαρακτήρα.  


Εξ αυτών, 1332  ωφελούμενοι  θα  προσληφθούν  από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Απασχόλησης & Ανάπτυξης Νομού Δράμας και το διακριτικό τίτλο «Επι-μένουμε Δράμα» και θα διατεθούν σε  20 Συμπράττοντες Φορείς.

Στα πλαίσια προετοιμασίας της υλοποίησης του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας με τους Συμπράττοντες Φορείς,  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Δράμας, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 9:30 π.μ., με τα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Παραλαβή – συζήτηση επί των επικαιροποιημένων Μνημονίων Συνεργασίας

2.Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος / Συζήτηση επί της αίτησης, των οδηγιών συμπλήρωσης, της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων κλπ.

3.Χρονοδιάγραμμα επόμενων ενεργειών.

4.Προετοιμασία Συμπραττόντων Φορέων για υποδοχή εργαζομένων.

5.Διάφορα θέματα.

Μετά τη συνάντηση  θα παρατεθεί συνέντευξη τύπου για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Νομού.  Με την παρούσα καλούνται τα ΜΜΕ να παραστούν στη συνέντευξη  και να βοηθήσουν στην ενημέρωση των ωφελούμενων – ανέργων,  με σκοπό τη μέγιστη δυνατή δημοσιοποίηση και την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος.

Η συνέντευξη τύπου, με θέμα την ενημέρωση για την επικείμενη έναρξη υλοποίησης του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα στο Νομό Δράμας, θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 11.00 π.μ.  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Δράμας. 

Στη συνέντευξη θα αναφερθούν όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, τον αριθμό των θέσεων, τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, τις οδηγίες συμπλήρωσης, τη διαδικασία αξιολόγησης κλπ.    

ΑΜΚΕ “ΕΠΙ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑ”

Τ: 25210 55740
F: 25210 47612