4 Δεκ 2011

Preview: Δόξα Δράμας-SKODA Ξάνθη

Την πρώτη της νίκη αλλά και γκολ, στην επανεμφάνισή της στη μεγάλη κατηγορία, θέλει η Δόξα Δράμας κόντρα στην SKODA Ξάνθη.

Όμως, μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο των «Μαυραετών», καθώς η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.


Η αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική ξεκινά στις 15:00.

Δόξα Δράμας:

Με μία καλή εμφάνιση κόντρα στην SKODA Ξάνθη θέλει να μετριάσει τις εντυπώσεις από τη βαριά ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό (6-0), η Δόξα Δράμας. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε προβληματισμό στο στρατόπεδο των «Μαυραετών», γι’ αυτό θεωρούν πως το θετικό αποτέλεσμα θα είναι το «αντίδοτο».

Οι «Μαυραετοί» μετρούν μόλις ένα βαθμό, ύστερα από τρεις αγώνες στην Σούπερ Λίγκα και μάλιστα χωρίς να έχουν πετύχει καν τέρμα. Για το λόγο αυτό Απόστολος Χαραλαμπίδης ζήτησε τη νίκη από τους παίκτες του τόσο για ψυχολογικούς, όσο για βαθμολογικούς λόγους, στην τελευταία προπόνηση.

Οι νεοφώτιστοι δεν μπορούν να υπολογίζουν –για άλλη μία φορά- στους τραυματίες Κάσιο και Ψυχογιό, ωστόσο κανονικά θα βρίσκονται στην αποστολή οι δανεικοί Βάντερσον και Λεάντρο, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο Φάληρο λόγω συμφωνίας με τον Ολυμπιακό.

Η αποστολή της Δόξας για την αναμέτρηση με την SKODA Ξάνθη αποτελούν οι: Σέρεμετ, Ρόκα, Αραβίδης, Στεργιανός, Κανακούδης, Βέρτζος, Μπριλάκης, Κάπελ, Τριποτσέρης, Λίμα, Σικαλιάς, Σάντος, Ρούτσης, Απουμπακάρι, Λεάντρο, Έρος Γκαμπόρ, Βάντερσον, Πιτσόκο, Σοϊλέδης, Τοπούζης, Αγγελούδης και Κατσικογιάννης.
 
Skoda Ξάνθη:

Ομάδα που κερδίζει, αλλάζει; Η απάντηση είναι με κεφαλαία γράμματα, ΟΧΙ! Γι’ αυτόν τον λόγο ο Μαρίνος Ουζουνίδης σκέφτεται να παρατάξει το ίδιο σχήμα με αυτό που είχε στο ματς με τον Ατρόμητο. Άλλωστε πρέπει να υπενθυμίσουμε πως η Ξάνθη έχει ήδη τρεις σερί νίκες και πάει να κάνει καρέ στην Δράμα.

Πιθανότατα, ο Έλληνας τεχνικός να ξεκινήσει το σχήμα που φέρνει τρίποντα και αυτό δεν είναι άλλο από το 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια, θα ξεκινήσει ο Βιβιανί. Δεξιά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Μπέρτος ενώ στα αριστερά ο Εντιμάρ. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Βάλλας και Κομεσίδης.

Στα χαφ, Βασιλακάκης και Ντάνι θα είναι οι «άρχοντες» του κέντρου για την ακριτική ομάδα. Μπροστά τους, στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Βλαχοδήμος ενώ στο αριστερό θα παίξει ο Πόι. Μοναδικός επιθετικός θα είναι ο Μαρκόφσκι ενώ από πίσω του θα είναι ο Μάνταλος.

Αναλυτικά η αποστολή της Ξάνθης:

Βιβιανί, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Κουριτίμπα, Πόι, Νταρμπιόν, Σουάνης, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Σταθάκης, Μάνταλος, Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Καζάκης, Στάσιακ, Ντάνι, Ντίκα.

 www.sport-fm.gr