5 Δεκ 2011

Χρήστος Αηδόνης : Παρουσίαση κοινωνικής πρωτοβουλίας «Πρώτα το Παιδί»

Ο Βουλευτής Δράμας και τ. Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Χρήστος Αηδόνης, παραβρέθηκε στην εκπομπή MEGA ΣαββατοΚύριακο (04/12/2011) με τους Μανώλη Αναγνωστάκη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Ο κ. Αηδόνης παρουσίασε την πρωτοβουλία «Πρώτα το Παιδί» μέσω της οποίας γίνεται προσπάθεια για την στήριξη του Παιδιού και των οικογενειών τους, που εν μέσω οικονομικής κρίσης αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.


Η πρωτοβουλία «Πρώτα το Παιδί», στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την δημιουργία προϋποθέσεων για τη συλλογή πόρων που θα στηρίξουν τους κοινωνικούς φορείς που αποδεδειγμένα δραστηριοποιούνται στον εθελοντισμό. Η δραστηριοποίηση θα γίνει σε όλη την Ελλάδα, κυρίως στις ευπαθείς περιοχές και για τις πλέον αδύναμες κοινωνικές ομάδες.

Ο κ. Αηδόνης δήλωσε πως η έναρξη αυτής της πρωτοβουλίας, υλοποιείται με τη Συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τίτλο «BEAUTIFUL THINGS», στις 8.30 μμ, το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011 με μεγάλο χορηγό το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα δοθεί στο σύλλογο «Η καρδιά του παιδιού», που δραστηριοποιείται στην κοινωνική και οικονομική υποστήριξη των παιδιών που πάσχουν από συγγενείς ή επίκτητες καρδιοπάθειες και των οικογενειώντους.

Η Συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Θα δοθεί σχετική συνέντευξη τύπου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 12.00 π.μ., και θα παρευρεθούν:

Χρήστος Αηδόνης
Μάριος Φραγκούλης
Γιώργος Περρής
Αθηνά Κολτσιδοπούλου, Πρόεδρος του Συλλόγου Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Εκπρόσωπος Ταχυδρομικού Ταμιευτήριου
Ελισάβετ Παπαγεωργίου ELISARTE PRODUCTIONS Παραγωγός

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.protatopaidi.gr


Από το γραφείο τύπου
Χρήστου Αηδόνη
Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Δράμας