5 Νοε 2011

ΚΑΟΔ: Φουλάρει για Αμερικανό πλέι μέικερ

Στο μυαλό του Γιώργου Καλαφατάκη εκτός από το παιχνίδι του ΚΑΟΔ της Κυριακής με τον Κολοσσό στην Ρόδο βρίσκεται και η απόκτηση ενός Αμερικανού πλέι μέικερ. (drama-tika.blogspot.com)

Μία εξέλιξη ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας της Δράμας που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη από την στιγμή που θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα της Α1 και μετά τις πρώτες του αγωνιστικές.


Και τελικά όπως διαπίστωσε ο «Καλάφας» η θέση που έκρινε πως έχει ανάγκη ενίσχυσης το σύνολό του είναι αυτή του οργανωτή με το όλο θέμα να έχει περάσει στην τελική του ευθεία.

Η διοίκηση του ΚΑΟΔ εξάλλου βρέθηκε τις τελευταίες ώρες πολύ κοντά στην απόκτηση του 22χρονου απόφοιτου του κολεγίου του Μαρκέτ Ντουάιτ Μπάικς.

Ένα φλερτ ωστόσο που δεν μετουσιώθηκε σε γάμο την τελευταία στιγμή καθώς προτίμησε να περιμένει συμβόλαιο από ομάδα του πρωταθλήματος της D-League από το να έρθει και να αγωνιστεί στην ελληνική Α1.

Ο Χανιώτης τεχνικός μη θέλοντας να χάσει χρόνο αφού θέλει πάση θυσία να έχει έναν Αμερικανό πλέι μέικερ στο παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου με τον Άρη στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» άναψε το πράσινο φως για την επόμενη επιλογή του.

Μάλιστα δεν αποκλείεται εξέλιξη να υπάρξει άμεσα ώστε να ακολουθήσει η διαδικασία έκδοσης της αθλητικής βίζας για να ξεκινήσει άμεσα το ταξίδι του για την Δράμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Καλαφατάκης δεν υπολογίζει μόνο στον Θόδωρο Ζάρα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Κολοσσό στο Βενετόκλειο της Ρόδου αφού δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στην δεξιά του ωμοπλάτη.

Νέα και Ειδήσεις του ΚΑΟΔ, drama-tika.blogspot.com
Πηγή: sport24.gr