26 Νοε 2011

ΚΑΟΔ: "Επιστροφή στα καλά παιχνίδια"

Με στόχο μία καλή εμφάνιση θα αγωνιστεί ο ΚΑΟΔ στην αναμέτρηση της Γλυφάδας με τον Ικαρο. Ο τεχνικός των Δραμινών, Γιώργος Καλαφατάκης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση με τους Καλλιθεώτες και υπογράμμισε τους κινδύνους που κρύβει ο αγώνας: 

"Παίζουμε με μία ομάδα που η βαθμολογική της θέση είναι πλασματική, αφού ένα δύο άτυχα αποτελέσματα στις λεπτομέρειες έχουν φέρει τον Ικαρο σε αυτή τη θέση, του να μην έχει ακόμα νίκη. 

Το γεγονός αυτό μπορεί να προσθέτει επιπλέον πίεση στον Ικαρο, όμως παράλληλα, τον κάνει και πιο επικίνδυνο. Εμείς θέλουμε να αφήσουμε πίσω την κακή εμφάνιση στη Ν.Σμύρνη και στόχο είναι να επιστρέψουμε στα καλά παιχνίδια. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη του αγώνα με τον Πανιώνιο και να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο".

Ο
Γκάρι Φλάουερς από την πλευρά του, πρόσθεσε: "Η ανάγκη για νίκη είναι έντονη στον Ικαρο, αλλά και για εμάς είναι σημαντικό παιχνίδι στον δύσκολο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Μέσα από μία καλή εμφάνιση θέλουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη που θα είναι πολύ σημαντική για τη δύσκολη συνέχεια". 

Του Φώτη Δουκάκη

Νέα και Ειδήσεις του ΚΑΟΔ, drama-tika.blogspot.com
Πηγή: basketblog.gr