18 Νοε 2011

ΚΑΟΔ: Η ξενιτιά και η ευκαιρία!

Η... μίνι ξενιτιά ξεκινάει από αυτή την αγωνιστική για τον ΚΑΟΔ, αφού δίνει το πρώτο από τα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια στη Ν.Σμύρνη (με Ικαρο και Ολυμπιακό τα επόμενα δύο). Οι Δραμινοί θα αναχωρήσουν αύριο μετά την πρωινή προπόνηση  με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, όπου από εκεί θα κατέβουν στην Αθήνα.

Αγωνιστικά, ο Γιώργος Καλαφατάκης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, αφού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Ο
Μέλβιν Γκόινς προσαρμόζεται σιγά σιγά στο κλίμα της ομάδας και το παιχνίδι με τους "κυανέρυθρους" είναι μία καλή ευκαιρία γι'αυτόν να δείξει τον βαθμό ετοιμότητάς του, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αφού δεν υπάρχει άγχος και αναμένεται να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από τον Έλληνα τεχνικό...

Τέλος, ο
ΚΑΟΔ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εύχεται καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική ομάδα της Δόξας Δράμας, στην πορεία της στη Super League, τονίζοντας πως θα είναι δίπλα της σε αυτή την προσπάθεια:

"Είναι μεγάλη χαρά για όλους μας η επιστροφή της
Δόξας στην μεγάλη κατηγορία στο ελληνικό πρωτάθλημα έστω και μετά από την ταλαιπωρία που υπέστει όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Και είναι μεγάλη χαρά για όλους τους φίλαθλους της μικρής μας πόλης η εκπροσώπηση στα δύο πιο δημοφιλή αθλήματα στη χώρα μας -ποδόσφαιρο και μπάσκετ- των ομάδων της Δόξας και του ΚΑΟΔ.

Ελπίζουμε σύντομα να είναι έτοιμο και το γήπεδο ώστε να μπορούν όλοι οι φίλοι της ομάδος να παρακολουθούν τους αγώνες από κοντά. Εμείς θα είμαστε παρόντες και στο
Καυτατζόγλειο , όπως πιστεύουμε και χιλιάδες φίλοι της ομάδος ώστε να πανυγηρίσουμε όλοι μαζί της πρώτη νίκη στο δύσκολο μαραθώνιο που ξεκινάει".

Του Φώτη Δουκάκη

Νέα και Ειδήσεις του ΚΑΟΔ, drama-tika.blogspot.com
Πηγή:basketblog.gr