16 Οκτ 2011

Η Γιορτή του Αθλητισμού του Πολιτισμού και της Ψυχαγωγίας τελείωσε στο Παρανέστι της Δράμας (video)


Την σκυτάλη πήρε η τελετή λήξης με τις βραβεύσεις αρχικά των special V.F.T, όπου συμμετείχαν για πρώτη φορά τα άτομα με Αναπηρία και μετέπειτα ακολούθησαν οι βραβεύσεις για όλες τις κατηγορίες νικητών.

Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης, ικανοποίησης αλλά και προσδοκίας για το μέλλον, δόθηκαν τα βραβεία στους συμμετέχοντες και στους νικητές των αγώνων, αρχικά από τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου κ Κώστα Μιχαηλίδη, και στη συνέχεια από τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Δράμας.


Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Νίκος Καγιάογλου, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Κυριάκος Χαρακίδης, Αντιδήμαρχοι αλλά και μέλη της Οργανωτικής επιτροπής, έδωσαν βραβεία σε όλες τις κατηγορίες αθλητών.



Ο Δήμαρχος Παρανεστίου δεν παρέλειψε να καλέσει στην απονομή και την πρώην Δήμαρχο Παρανεστίου κ. Αλίκη Σωρτηριάδου, αναγνωρίζοντας και  θέλοντας με αυτό τον τρόπο να σηματοδοτήσει πως αυτή η υπερπροσπάθεια που έγινε δεν είναι υπόθεση μόνο της σημερινής Δημοτικής Αρχής αλλά όλων των κατοίκων, εθελοντών, αθλητών, αιρετών πρώην ναι νυν καθώς και Υπηρεσιακών Παραγόντων.



Ιδιαίτερα στάθηκε ο κ. Νίκος Καγιάογλου όμως στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι Εθελοντές που για πολλές ημέρες προσέφεραν την πολύτιμη εμπειρία τους, αλλά και την βοήθεια τους στους σταθμούς υποστήριξης, τους φορείς που βοήθησαν αλλά και τους ανθρώπους που έστειλαν την εικόνα  και όλο το τηλεοπτικό υλικό που μεταδόθηκε σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσω του διαδικτύου αλλά και των δορυφορικών κυκλωμάτων.



Δόθηκε υπόσχεση για το 2012 η εκδήλωση να επεκταθεί και στα Βαλκάνια και η εκδήλωση έκλεισε με την συμμετοχή Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής προφέροντας ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.



Ραντεβού λοιπόν στους 6ους Αγώνες Υπερμαραθωνίου Παρθένου Δάσους στο Παρανέστι και στην Οροσειρά της Ροδόπης το 2012…για καλύτερους αγώνες και νέες εμπειρίες…

Σας ευχαριστούμε όλους.


Youtube: by draminigras channel