16 Οκτ 2011

Eξαιρετικός ο ΚΑΟΔ με την Καβάλα

Οι ΚΑΟΔ και Καβάλα τέθηκαν αντιμέτωποι στη Δράμα στο "Δημήτριος Κραχτίδης" σε ένα φιλικό με στόχο την εξεύρεση ρυθμού, καθώς το πρωτάθλημα δεν έχει αρχίσει ακόμα.(drama-tika.blogspot.com)



Η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη ήταν εκείνη που πήρε το θετικό αποτέλεσμα για την... ιστορία με 72-60, σκορ το οποίο διαμορφώθηκε με τρίπόντο του Τζαμάρ Σάντερς τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Ένα φιλικό παιχνίδι που ήταν το πρώτο που έδωσε η ομάδα της Δράμας στην έδρα της και το οποίο πραγματοποιήθηκε παρουσία περίπου 800 φιλάθλων της.(drama-tika.blogspot.com)

Και όπως ήταν επόμενο η εμφάνιση των παικτών του Γιώργου Καλαφατάκη τους άφησε ικανοποιημένους για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Κάτι που ίσχυσε και για τον Χανιώτη τεχνικό που είδε τον Τζαμάρ Σάντερς να σταματάει στους 24 πόντους στο καλύτερό του παιχνίδι με την φανέλα του ΚΑΟΔ.

Μοναδικοί απόντες για την ομάδα της Δράμας ήταν οι Κώστας Κακαρούδης, εξαιτίας του ότι όντας στρατευμένος ορκίστηκε με αποτέλεσμα να έχει χάσει πολλές προπονήσεις με τον Έλληνα φόργουορντ να ήταν πάντως στο γήπεδο, και ο Φώτης Στυλίδης.

Όσο για την Καβάλα ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν επόμενο να προβληματίστηκε από την εμφάνιση της ομάδας του και παρά τις απουσίες των Μοχάμεντ Πάσαλιτς που είχε ενοχλήσεις στο πέλμα και Νίκολα Γιοβάνοβιτς που δεν ήταν καν στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης".

ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Σάντερς 24(1), Καρύδας 8(1), Χαραλαμπίδης 10(1), Αθηναίου 3, Μισέλ 3, Κιτσούλης 3(1), Τσέρανιτς 6, Ζάρρας 9 (3), Φλάουερς 8(1).

Καβάλα (Πρίφτης): Τέιλορ 24, Στεφανίδης 3, Πιεβάλιτσα 2, Καραθανάσης 6, Κοστόφ 6, Καραποστόλου 12, Σίμτσακ 2, Ο΄Μπράιαντ 8.

Νέα και Ειδήσεις του ΚΑΟΔ, drama-tika.blogspot.com
Πηγή: sport24.gr