18 Οκτ 2011

Η Μεγάλη Τρίτη της Δόξας Δράμας-ματιές σε Ρίκκα

Η μεγάλη ώρα της δικαίωσης πλησιάζει για την Δόξα Δράμας, καθώς από το ΔΣ της Super League που θα γίνει την Τρίτη (18/10) θα γίνει γνωστό εάν οι «Μαυραετοί» θα προβιβαστούν στην πρώτη κατηγορία.(drama-tika.blogspot.com) 

Με το μυαλό στην συνεδρίαση της λίγκας βρίσκονται στη Δόξα Δράμας αφού η κατάσταση που επικρατεί έχει κουράσει τους πάντες. Η ώρα των αποφάσεων έφτασε και στην μακεδονική πόλη είναι αισιόδοξοι για την έκβαση αυτής της υπόθεσης.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ζητήματα οι Δραμινοί επέστρεψαν τη Δευτέρα (17/10) στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής (16/10). Ο προβληματισμός έγκειται στον τραυματισμό του Λίμα Σάντος που έχει υποστεί διάταση στον μηρό. Ο Πορτογάλος μέσος υποβλήθηκε σε μαγνητική και την Τρίτη θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα.(drama-tika.blogspot.com)

Στα μεταγραφικά, γίνονται σχέδια με… άρωμα Super League. Οι «Μαυραετοί»  διατηρούν «ανοιχτή – γραμμή» με αρκετούς παίκτες.
Ενας εξ αυτών - σύμφωνα με πληροφορίες– είναι ο Αντώνης Ρίκκα. Τα δικαιώματα του 25χρονου μέσου (αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός για έξι μήνες στον Ολυμπιακό Βόλου και για έξι στην Κέρκυρα) ανήκουν στη ΑΕΚ που μέχρι πρότινος έδειχνε την διάθεση να τον παραχωρήσει δανεικό.

Ο ερχομός του Νίκου Κωστένογλου στην Ενωση, φαίνεται να αλλάζει επί του παρόντος τα δεδομένα, αφού ο νέος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» έχει εξωτερικεύσει την διάθεσή του να βγάλει από την «κατάψυξη» τον Ρίκκα και κάποιους άλλους παίκτες, στους οποίους δεν υπολόγιζε ο προκάτοχος του, Μανόλο Χιμένεθ.(drama-tika.blogspot.com)

Στην Δράμα τηρούν στάση αναμονής και καραδοκούν για την απόκτηση του εν λόγω ποδοσφαιριστή, από την στιγμή βέβαια που εξασφαλίσουν το «πράσινο φως» από την ΑΕΚ.

Νέα και Ειδήσεις της Δόξας Δράμας, drama-tika.blogspot.com
Πηγή: onsports.gr