21 Οκτ 2011

Η ΕΠΟ άνοιξε το δρόμο στη Δόξα Δράμας!

Η σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής για την υπόθεση της Δόξας Δράμας, αναφέρει:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κ. Αντωνακάκη κατά της υπ΄ αριθμ. 304/2011 απόφασης της ΠΕ/Ενωσης Β'-Γ', της ΠΑΕ Δόξα Δράμας και του κ. Αθ. Σάμιου. Επίσης, η Επιτροπή δέχεται τυπικά και στην ουσία την έφεση του διαιτητή Γ. Ντίτσιου κατά της υπ΄ αριθμ. 312/2011 απόφασης ΠΕ/Ενωσης Β'-Γ'. Εξαφανίζει εκκαλουμένη. Παραπέμπει την υπόθεση στην αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή της ΚΕΔ.

Επίθεση Σάμιου στον Αντωνακάκη

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, ο μεγαλομέτοχος της Δόξα Δράμας, Θανάσης Σάμιος, εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση κατά του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Μανώλη Αντωνακάκη (χωρίς να τον κατονομάσει) λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ντρέπομαι που είμαι εδώ. Είμαι εφοπλιστής με μάστερ νομικής. Ντρέπομαι για αυτά τα αρρώστα μυαλά που έκαναν έφεση και παρακαλώ να το γράψετε στα πρακτικά. Δεν γίνεται να κάνουν κατάχρηση εξουσίας κάποιοι που δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο και είναι άσχετοι. Τον καλώ να παραιτηθεί αυτόν που μας άσκησε έφεση. Είναι άσχετος με το ποδόσφαιρο και έχει κακή πρόθεση. Είναι απόλυτη ντροπή της αθλητικής δικαιοσύνης. Έχουμε κάτσει τέσσερις φορές κατηγορούμενοι χωρίς να ξέρουμε το γιατί.

Έχω βάλει 2,5 εκατ. ευρώ στην ομάδα και θα έπρεπε να είναι κάποιος ηλίθιος για να στήσει ματς με 5 χιλιάδες ευρώ. Πράγματι συναντήθηκα με τον Χάλκο (σ.σ. πρώην πρόεδρος της Ηλιούπολης) στη Γλυφάδα και του είπα πως θα παίξουμε το ματς στα ίσια, του είπα πως ούτε δέχομαι ούτε παίρνω χρήματα, τον παρακάλεσα να έχουμε τη μίνιμουμ φιλοξενία στην Ηλιούπολη και τελικά φάγαμε και ξύλο».

Αναβολή για τους υπόλοιπους
Από εκεί και πέρα, οι εφέσεις του Αγροτικού Αστέρα, του Ιωνικού και του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά Δόξας Κρανούλας και Αετού Σκύδρας, αναβλήθηκαν για την Τετάρτη 26/10 Γιάννη Παπαδόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση για την έφεση της Παναχαϊκής και του Αλέξη Κούγια, αναμένεται να ανακοινωθεί την προσεχή Δευτέρα. λόγω της απεργίας των δικηγόρων. Το ίδιο ισχύει και για την έφεση του πρώην υπαλλήλου της ΕΠΟ,

Νέα και Ειδήσεις της Δόξας Δράμας, drama-tika.blogspot.com
Πηγή: sport-fm.gr, mikriliga.com