30 Οκτ 2011

Δόξα Δράμας: Κλεισμένος ο Κανακούδης-Φιλικό με Επανωμή

Εβδομάδα επίσημων ανακοινώσεων αναμένεται αυτή που θα διανύσουμε, για τη Δόξα Δράμας, με τους Μαυραετούς να καλούνται να καλύψουν όλο το χαμένο χρόνο και να ενισχύσουν το ρόστερ τους ενόψει της Σούπερ Λίγκας.
 
Μετά τα ονόματα των Μαουελ Ρόκα, Νίκο Ψυχογιό και Ματίας Κάσιο, που έχουν ήδη υπογράψει στη Δόξα και τους Κοτσώνη, Γκαρσία, Κουλουχέρη και Κανούλα που ακούστηκαν έντονα γα να έρθουν από τον Άρη, ακόμα ένας παίκτης φαίνεται πως προβάρει τα ασπρόμαυρα. 

Ο λόγος για Πέτρο Κανακούδη, που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή και έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τους Δραμινούς. 

Ο 28χρονος αμυντικός μέσος, βρισκόταν εδώ και λίγες μέρες σε συζητήσεις με την ομάδα και τα βρήκαν σε όλα. Δεν αποκλείεται μάλιστα τη Δευτέρα (31/10) να βρίσκεται στη Δράμα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. 

Όσον αφορά το χτεσινό φιλικό με την Αναγέννηση Επανωμής, η Δόξα ήταν κατώτερη του αναμενομένου για ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι. 
Οι «Μαυραετοί» ηττήθηκαν με 2-0 μέσα στην έδρα τους και προβλημάτισαν ξανά τους 300 φίλους τους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Με τη Δόξα έκαναν ανεπίσημο ντεμπούτο οι Ψυχογιός και Κάσιο, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και κάποια παιδιά από την ομάδα Νέων. Οι Δραμινοί παρουσιάστηκαν και πάλι με προβλήματα στην ανάπτυξη και φυσικά στο τελείωμα των φάσεων.

Από την άλλη, η Αναγέννηση Επανομής έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς στην Football League. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη προηγήθηκε στο 15΄όταν ο Στεργιανός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του πιεζόμενος από τον Γεωργίου. Στο 22΄ο Δεινόπαππας με ωραίο σουτ έκανε το 2-0 που ήταν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δάφκος, Στεργιανός, Σοϊλέδης, Βέρτζος, Μπριλάκης, Ρούτσης, Κάσιο, Έρος, Τοπούζης, Κάπελ, Βάντερσον.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Θεοδωρόπουλος, Σικαλιάς, Λεάντρο, Ψυχογιός, Χιντατσέλι και Πιτσόκος.

ΕΠΑΝΟΜΗ: Φιρινίδης, Μαυροματίδης (85΄ Μπαλασάς), Πεχλιβανίδης (85΄ Τζούνιορ), Καρλάο, Παπαζούδης, Γεωργιάδης (85΄ Πολίτης), Καραμανλής, Γεωργίου (59΄ Ναλμπάντης), Τιάγκο (77΄ Κάτσε), Τάσιο (80΄ Τράκις), Δεινόπαπας (46΄ Παπαστεργίου).

Πηγή: contra.gr, onsports.gr