19 Οκτ 2011

Ελπίδα ανόδου για τη Δόξα;

Πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανθρώπων της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ και αποφάσισαν να συνεχιστούν οι διαδικασίες για πρωτάθλημα με 18 ομάδες, κάτι που πάντως είναι παράνομο.(drama-tika.blogspot.com)

Στη συνάντηση που είχαν οι Κουρίδης, Πιλάβιος, Παπανικολάου, Σταθόπουλος από την πλευρά της ΕΠΟ, μαζί με τους Κομνηνό, Χριστοβασίλη, Μώραλη, Γιαννίκο και Οικονομάκη από τη Σούπερ Λιγκ, άναψαν το πράσινο φως ώστε η Super League να συνεχιστεί με την παρουσία 18 ομάδων. Δηλαδή στις υπάρχουσες 14 να προστεθούν ο Λεβαδειακός, η Δόξα Δράμας, (drama-tika.blogspot.com) ο Πανσερραϊκός και η Λάρισα. 
 
Η ΕΠΟ αποφάσισε να συνεχιστούν οι διαδικασίες και την Παρασκευή η Σούπερ Λιγκ θα πάρει ομόφωνη απόφαση. Έτσι, την Τρίτη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου θα επικυρωθεί η απόφαση.

Πάντως, αυτή η απόφαση είναι παράνομη καθώς παραβιάζει τους κανόνες της ΕΠΟ και τους νόμους του κράτους. Οποιαδήποτε αναδιάρθρωση στο πρωτάθλημα μπορεί να υλοποιηθεί μόνο τη μεθεπόμενη χρονιά από αυτήν στην οποία ελήφθη η απόφαση.

Πάντως, από τη Σούπερ Λιγκ αναφέρουν πως δεν υφίσταται παρανομία, αλλά είναι απόφαση ειδικών συνθηκών, καθώς αυτό δήλωσε ο Πατρίκ Κομνηνός.

Νέα και Ειδήσεις της Δόξας Δράμας, drama-tika.blogspot.com