29 Οκτ 2011

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις περιόδου Νοεμβρίου 2011 για την απόκτηση Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας θα διεξαχθούν στις 5 και 6 Νοεμβρίου 2011 στα εξεταστικά κέντρα τα οποία έχουν ορισθεί από το Υπουργείο Παιδείας.

Συγκεκριμένα
Α) Οι υποψήφιοι που δήλωσαν ότι επιθυμούν να εξεταστούν στην Καβάλα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα εξεταστικά κέντρα έχουν ως εξής α)για την Αγγλική γλώσσα (επίπεδα Β και Γ1) έχει οριστεί το 6Ο ΓΕΛ Καβάλας , Χρυσοστόμου Σμύρνης 10 Καβάλα , τηλ. 2510243108 και β) για τις υπόλοιπες γλώσσες ( Γαλλική , Γερμανική , Ιταλική και Ισπανική ) και για τα δύο επίπεδα (Β και Γ1) έχει οριστεί το 2ο ΓΕΛ Καβάλας , Δημοσθένους 17 Καβάλα , τηλ. 2510240336.

Β) Οι υποψήφιοι που δήλωσαν ότι επιθυμούν να εξεταστούν στην Ξάνθη πρέπει να γνωρίζουν ότι το εξεταστικό κέντρο για όλες τις γλώσσες και για τα δύο επίπεδα είναι το 1ο ΓΕΛ Ξάνθης , Ν. Καζαντζάκη 1 Χρυσα , Ξάνθη , τηλ. 2541022162.

Γ) Οι υποψήφιοι που δήλωσαν ότι επιθυμούν να εξεταστούν στη Δυτ. Θεσσαλονίκη πρέπει να γνωρίζουν ότι το εξεταστικό κέντρο για την Αγγλική Γλώσσα (επίπεδα Β και Γ1) έχει οριστεί το 1ο ΓΕΛ Σταυρούπολης , Πεσόντων Ηρώων 2 , τηλ. 2310656387.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων που ακολουθεί ισχύει για όλους τους υποψηφίους. Η προσέλευση των υποψηφίων γίνεται σύμφωνα με το πρόγραμμα, ενώ μετά τη διανομή των θεμάτων δεν γίνεται δεκτός κανένας υποψήφιος. Ο οριζόμενος χρόνος δυνατής αποχώρησης για τις ενότητες 1 «κατανόηση γραπτού λόγου» και 2 «παραγωγή γραπτού λόγου» δεν μπορεί να είναι μικρότερος από το ένα τρίτο (1/3) της συνολικής διάρκειας της εξέτασης κάθε μίας από τις δύο αυτές ενότητες.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους

α) το δελτίο αστυνομικής τους ταυτότητας ή το διαβατήριό τους ή πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας (ό,τι αποδεικτικό κατέθεσαν κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής τους )

β) το δελτίο εξεταζομένου και 

γ) μπλε ή μαύρο στυλό.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να απευθύνονται έγκαιρα στα εξεταστικά κέντρα που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους για να εξεταστούν ώστε να πληροφορηθούν την ακριβή ώρα της προφορικής τους εξέτασης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο γρ.226 της υπηρεσίας μας (2ος όροφος Διοικητήριο – τηλ. 2521351226)

                      Ο Διευθυντής Δ/νσης ΔΕ Δράμας
                        Δρ. ΚΙΟΥΛΑΝΗΣ ΣΠYΡΙΔΩΝ



Πηγή: didedra.gr