8 Σεπ 2011

Ενισχύει την άμυνα της η Δόξα Δράμας με Μπριλάκη

Κάτοικος Δράμας αναμένεται να είναι από αύριο ο Χάρης Μπριλάκης. Ο 30χρονος Αθηναίος αμυντικός συμφώνησε με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρος της Δόξας Αθανάσιο Σάμιο και απλά απομένει μία τελευταία συνάντηση για να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να ανηφορίσει στην μακεδονική πόλη. 



Το φλερτ για την απόκτηση του Μπριλάκη ξεκίνησε από πέρυσι, αλλά τελικά θα ολοκληρωθεί στο φινάλε των ελεύθερων μεταγραφών. Η πρώτη κρούση έγινε στα τέλη Ιουλίου από τον γενικό αρχηγό Αντώνη Κασδοβασίλη και το επόμενο χτύπημα ήρθε από τον Πειραιώτη εφοπλιστή στα μέσα Αυγούστου.

Χρειάστηκε να γίνουν κάποιες συζητήσεις και ενώ φαινόταν ότι καταλήγει στον γειτονικό Πανσερραϊκό τελικά προτίμησε με το αυτοκίνητο του τη διαδρομή προς της Δράμα. «Κάθε φορά που έχω έρθει αντίπαλος στο γήπεδο της Δόξας διαπίστωνα τη δυναμική αυτής της ομάδας», και εξηγεί ότι θα υπογράψει ανεξαρτήτου κατηγορίας: «Θα ήταν ευχής έργο να ανέβει η Δόξα στη Σούπερ λίγκα, αλλά εγώ θα υπογράψω είτε προβιβαστεί είτε όχι. Πήρα πληροφορίες από φίλους μου όπως είναι οι Σουλογάνης και Τσιμπλίδης που μου μετέφεραν τα καλύτερα για την ομάδα. Απλά μένει μία τελευταία συνάντηση για να υπογράψω. Αυτό αναμένεται να γίνει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή».

Με την απόκτηση του Μπριλάκη ο νέος τεχνικός της Δόξας Απόστολος Χαραλαμπίδης θωρακίζει το κέντρο της άμυνας του γιατί υπάρχει μόνο ο Άγγελος Βέρτζος μετά τη διαφωνία στο οικονομικό με τον Μλέντα Λαζάρεβιτς. Την ημέρα που θα υπογράψει το συμβόλαιο του διάρκειας ενός χρόνου ο Αθηναίος αμυντικός θα ανηφορίσει κατευθείαν στη Δράμα για να γνωρίσει τον προπονητή της Δόξας και τους νέους τους συμπαίκτες. Εκεί υπάρχει ήδη ένας φίλος και δεν είναι άλλος από τον Κώστα Δαύκο με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στο Διαγόρα πριν από δύο χρόνια και τώρα θα συνυπάρξουν στη δραμινή ομάδα.

Τo βιογραφικό του Μπριλάκη είναι γεμάτο τις τελευταίες χρονιές καθώς αγωνίστηκε σε Λήλα Βασιλικού 28 συμ. και 3 γκολ), Καλαμάτα (102 συμ. και 4 γκολ), Διαγόρας (27/1) και Τρίκαλα (32 συμμετοχές).

Πηγή:dramagoal