10 Σεπ 2011

Χρυσωρυχεία Θράκης

Το drama-tika.blogspot.com εξασφάλισε την ενημέρωση σας, από την πλευρά της εταιρείας Χρυσωρυχεία Θράκης Α.Ε.  πάνω σε ένα ευαίσθητο θέμα που διχάζει την κοινωνία της περιφέρειας ΑΜ-Θ. 

Γνώμες και απόψεις αναγνωστών και άλλων φορέων σχετικά με τη δημιουργία μεταλλείων στην περιοχή μας, θα γίνονται δεκτές και θα δημοσιεύονται. 

...Θέματα περιβαλλοντικών επιπτώσεων και θέσεων εργασίας τίθενται προς συζήτηση.



ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ (Ν. ΕΒΡΟΥ)

Στα πλαίσια της προσπάθειας μας για πληρέστερη, διάφανη και έγκυρη ενημέρωση για το έργο χρυσού στο Πέραμα του Νομού Έβρου, σας παραθέτουμε τον ακόλουθο σύνδεσμο απ’ όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην επίσημη παρουσίαση του έργου σε ηλεκτρονική μορφή, με όλα τα πλήρη και ακριβή στοιχεία του.

Στην παρουσίαση αυτή θα βρείτε πληροφορίες για την θέση του έργου, το ακριβές μέγεθος του και τις παραμέτρους της λειτουργίας του. 

  • Θα βρείτε πληροφορίες για την διαχείριση των περιβαλλοντικών παραμέτρων του έργου, τον τρόπο επεξεργασίας του μεταλλεύματος και την αδρανοποίηση και διάθεση του απορρίμματος σύμφωνα με τον νέο σχεδιασμό του έργου που καταργεί την λίμνη τελμάτων και το αντίστοιχο φράγμα. (ενημέρωση drama-tika.blogspot.com)
  • Θα βρείτε πληροφορίες για τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του έργου, την περιβαλλοντική πολιτική και προστασία καθώς και τις προοπτικές για την αναβάθμιση του περιβάλλοντος της περιοχής με την αποκατάσταση του αλλά και νωρίτερα από αυτήν. 
  • Θα βρείτε πληροφορίες για τις οικονομικές παραμέτρους και του έργου, τις θέσεις εργασίας και τα αντισταθμιστικά ωφέλη που προορίζονται για την τοπική κοινωνία.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση απαιτηθεί είμαστε πάντα στην διάθεση σας. Είμαστε ανοιχτοί για εποικοδομητικό διάλογο με κάθε ενδιαφερόμενο, αφού στόχος μας είναι να προσφέρουμε λεπτομερή πληροφόρηση για το έργο χρυσού στο Πέραμα και τα οφέλη που θα διοχετευτούν στην πόλη μας και την περιοχή μας γενικότερα από την λειτουργία του. (ενημέρωση drama-tika.blogspot.com) Είναι πλέον χρέος αλλά και ευθύνη μας να διασαφηνίσουμε τις πραγματικές παραμέτρους του έργου και παράλληλα να εξαλείψουμε οποιαδήποτε υπερβολή που προφασίζεται την προστασία του περιβάλλοντος και τα συμφέροντα των συμπολιτών μας ενώ απέχει αρκετά από την πραγματικότητα.


Με εκτίμιση

Γιάννης Μπαράς
-----------------------
Μηχανικός Διαχείρισης Περιβάλλοντος
και Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Ενημέρωσης

ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε.
Βενιζέλου 51
68100
Αλεξανδρούπολη
Τηλ: 25510-80987
Φαξ: 25510-35613
Κιν: 6957836125

(ενημέρωση drama-tika.blogspot.com)