5 Σεπ 2011

Στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας εκδήλωση για τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών


Σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2011, στο Δημοτικό  Ωδείο Δράμας εκδήλωση για τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών, που θα φοιτήσουν στην Α΄ Τάξη των  Δημοτικών σχολείων  του νομού Δράμας.


Την εκδήλωση τίμησαν  με την παρουσία τους τα εκατό [100]  παιδιά,  με τους γονείς τους,  τον παππού  και την γιαγιά και φίλους των πολυτέκνων. 

Παρέστησαν ο βουλευτής Δράμας κ. Τζίμας Μαργαρίτης,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του  Δήμου Δράμας  κ. Μπέσσας Θεόδωρος, οι πολιτευτές κ. Παπαδόπουλος Σταύρος και Κυριαζίδης Δημήτριος, πρόεδροι συλλόγων και φορέων.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης έγινε αναφορά από τον Πρόεδρο του συλλόγου στις αντιδημογραφικές και αντιπολυτεκνικές πρακτικές που εφαρμόζει η πολιτεία, με αποτέλεσμα τη  δημογραφική κατάρρευση και γήρανση του πληθυσμού της Ελλάδος, με ολέθρια  αποτελέσματα για  την ανανέωση των γενεών.

Τόνισε επίσης ότι δεν είναι η ώρα να γίνεται μικροπολιτική εκμετάλλευση και  να παίρνονται αποφάσεις από την πολιτεία με σκοπό και μόνο τον ρεβανσισμό και τη συκοφάντηση του πολυτεκνικού κόσμου.  

Κατά τη  διάρκεια της εκδήλωσης διανεμήθηκαν σχολικές τσάντες και γραφικά είδη. Ευχαριστούμε  τους χορηγούς της εκδήλωσης, την Ηλίας  Κυριακίδης ΑΒΕΕ Μάρμαρα-Γρανίτες Βιομηχανική περιοχή Προσοτσάνης,  την ΝΕΟΓΑΛ Α.Ε. και τον πολύτεκνο πρόεδρο της  κ. Σεβαστίδη Χριστόφορο, τη STAR TV ως χορηγός επικοινωνίας.

Ευχόμαστε σ’ όλους μια ειρηνική με υγεία σχολική χρονιά.