9 Σεπ 2011

Ορφέας Ελευθερούπολης - ΔΟΞΑ: 0 - 3


 
Το αποτέλεσμα του αγώνα διαμορφώθηκε στο πρώτο μισάωρο με τους παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη να παίρνουν τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή και με τη συμπλήρωση του δεκάλεπτου να ανοίγουν το σκορ με τον Λίμα Σάντος μετά από ασίστ του Βάντερσον. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε πολλά κέφια και μοίρασε άλλες δύο ασίστ στον Κάπελ που πέτυχε ισάριθμα γκολ σε διάστημα ενός δεκαλέπτου (20’-30’), ενώ η ομάδα του Ορφέα Ελευθερούπολης είχε χαμένο πέναλτι με τον Τσιμπλίδη. Δεν αγωνίσθηκαν ο Γκαμπόρ Έρος που ένιωσε ενοχλήσεις και προφυλάχθηκε και ο Τοπούζης που είναι κλινήρης λόγω ίωσης.


Ορφέας Ελευθερούπολης: Καραβελίδης, Τσιμπλίδης, Μπαμπατζάνης, Χατζηβασιλειάδης, Πολυχρονιάδης, Σεμερτζίδης, Νάκου, Παπαντωνίου, Γιαλανής, Βερβερίδης, Τσίλογλου. Στο δεύτερο αγωνίστηκαν Χαραλαμπίδης, Αποστολάκης, Καραολάνης, Χολίδης και Σφακιανάκης.

ΔΟΞΑ: Σέρεμετ, Πιτσόκος, Σικαλιάς, Βέρτζος, Λαζάρεβιτς, Λεάντρο, Λίμα Σάντος, Κάπελ, Βάντερσον, Αραβίδης, Ρομάριο (υπό δοκιμήν). Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι Θεοδωρόπουλος, Δαύκος, Νιάρος, Μαρκόπουλος, Αμανατίδης, Κουμπρόγλου, Ρούτσης, Τουνγκελίδης, Παγώνης και ένας Πορτογάλος αριστερός χαφ.

Την αποθέωση γνώρισε ο Νίκος Τσιμπλίδης πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα. Ο δήμαρχος της Ελευθερούπολης Βασίλειος Ξουλόγης τίμησε τον Δραμινό μέσο με μία πλακέτα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ δεν τον ξέχασαν και οι φίλοι της Δόξας. Με πρωτοβουλία των οργανωμένων ο πρόεδρος των «Μαυρατεών» Κώστας Γιαλαμάς του έδωσε μία ανθοδέσμη με τους Δραμινούς να φωνάζουν «Τσιμπλίδη ψυχάρα για πάντα Δοξάρα». Σε κάθε ενέργεια του δεχόταν το χειροκρότημα και πολλές φορές τον πείραζαν λέγοντας ότι προλαβαίνει να επιστρέψει στην ομάδα.

πηγή: dramagoal.gr