11 Αυγ 2011

Ανοίγει το Φαλακρό;


Θέμα έντονης συζήτησης υπήρξε και υπάρχει με την λειτουργία ή όχι του χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού. Η μη ορθή λειτουργία του τα τελευταία χρόνια οδήγησε στο κλείσιμο του κέντρου τη χειμερινή περίοδο του 2010-2011.
Φως στο άνοιγμα του Φαλακρού, ίσως δοθεί στην σημερινή σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί  στις 9 στην Περιφερική Ενότητα Δράμας, με τους εμπλεκόμενους φορείς. 
Πληροφορίες λένε ότι υπάρχει διάθεση – σκέψη η Περιφέρεια ΑΜΘ  να βρει τη φόρμουλα αναλαμβάνοντας  «το βάρος της ΑΝΦΑ», ώστε φέτος να ανοίξει της πύλες του το χιονοδρομικό. 
Οι εξελίξεις  από την σημερινή σύσκεψη αναμένονται.

Πηγή: dramini

1 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να φτάσει ο κόμπος στο χτένι για να επεξεργαστούμε τα προσωπικά συμφέροντα χωρικών και μη της γύρο περιοχής του χιονοδρομικού κέντρου για να δώσουμε το φιλί της ζωής στο βουνό μας και στο νομό μας ολόκληρο. Το 5άστερο ξενοδοχείο, το άνοιγμα του χιονοδρομικού, η στοχευμένη επιδότηση τομέων και επενδύσεων στον ευρύτερο χώρο του νομού Δράμας, είναι κινήσεις που θα μας βγάλουν από το τέλμα της ανεργίας και της μιζέριας. Δεν αξίζει να μεμψιμοιρούμε μονάχα για το ποιος θα κερδίσει περισσότερα και πόσα θα κερδίσει ο κάθε επενδυτής. Πρέπει να βλέπουμε σε πιο μακροχρόνια σχέδια και στα αποτελέσματα αυτών των κινήσεων στην ευρύτερη δομή του κοινωνικού ιστού της πόλης μας. Ελπίζω τα λόγια να γίνουν πράξεις και εμείς να ζήσουμε τα καλά χρόνια που μονάχα ακούμε ότι έζησε η πόλη μας όταν ευημερούσε η στην πόλη μας η βιοτεχνία ενδυμάτων. Ήταν Έλληνες και αυτοί που είχαν αποφασίσει πως έπρεπε να πάρουν τις επενδύσεις τους και να τις μεταφέρουν στη γειτονική Βουλγαρία.