26 Ιουλ 2011

Ειδικό Σύμβουλο Καβαλιώτη με μισθό 5.700 ευρώ!!!


Ας μη μιλάει για ανεργία ο κ.Χαρακίδης που πήγε τις επιχειρήσεις του στη Βουλγαρία και έχει Ειδικό Σύμβουλο Καβαλιώτη με μισθό 5.700 ευρώ!!!

Θα περιμέναμε μετά τις καταγγελίες των δραμινών για την εγκατάλειψη της πόλης και την πλήρη αδιαφορία σε θέματα πρασίνου και καθημερινότητας από τον κ.Χαρακίδη και την παράταξή του που αυτήν τη στιγμή διοικούν το Δήμο της Δράμας, τουλάχιστον να ανασκουμπωθούν και να δουλέψουν, και όχι να μας κατηγορούν για στρουθοκαμηλισμό.

Θα περιμέναμε να ενεργοποιήσουν τους 40 συμπολίτες μας που προσέλαβαν με δίμηνη σύμβαση και να καθαρίσουν το Δημοτικό Κήπο, τα πάρκα και τις γειτονιές της Δράμας, των συνοικισμών και των Δημοτικών μας Διαμερισμάτων.

Αντί όμως του δρόμου της ευθύνης και της λογικής μόνοι τους οδηγούνται στο δρόμο των φτηνών δικαιολογιών, και για μία ακόμη φορά αποδεικνύουν στους δραμινούς την ανεπάρκεια, την προχειρότητα και την επιπολαιότητά τους.


Και αναγκαζόμαστε εν μέσω θέρους να προβούμε σε αυτόν τον «πόλεμο» με τα δελτία τύπου, που ίσως για μερικούς συμπολίτες μας είναι εκνευριστικός, στην ουσία όμως πρέπει να μάθουμε όλοι ποιος πραγματικά διοικεί αυτήν τη στιγμή το Δήμο Δράμας.

Ο Δήμαρχος Δράμας λοιπόν Κυριάκος Χαρακίδης, που τολμά να μιλάει και για την ανεργία, έχει δύο από τις επιχειρήσεις του στη Βουλγαρία, όπως με πολύ καμάρι αναγράφει και στο βιογραφικό του των τελευταίων εκλογών και φαίνεται και στην ιστοσελίδα της παράταξής του.

Γιατί κ.Χαρακίδη αφού κόπτεστε τόσο πολύ για τους ανέργους της Δράμας, δεν φέρνετε αυτές τις επιχειρήσεις σας στον τόπο σας για να δημιουργήσετε νέες θέσεις εργασίας;

Ο Δήμαρχος Δράμας λοιπόν Κυριάκος Χαρακίδης, που τολμά να μιλάει και για την ανεργία, προσέλαβε ως Ειδικό Σύμβουλό του στο Δήμο Δράμας με μισθό 2.700 ευρώ, τον ήδη Σύμβουλό του στο Επιμελητήριο με μισθό εκεί 3.000 ευρώ (σύνολο 5.700 ευρώ!) Άλκη Παπαδημητρίου, ο οποίος κατάγεται από την Καβάλα και είναι μόνιμος κάτοικός της. Και βέβαια δεν έχουμε πρόβλημα με την καταγωγή κανενός. Έχουμε απλά πρόβλημα με την υποκρισία και τον εμπαιγμό του κ.Χαρακίδη.

Γιατί κ.Χαρακίδη αφού κόπτεστε τόσο πολύ για τους ανέργους της Δράμας, δεν προσλάβατε στη θέση του Ειδικού Συμβούλου στο Δήμο Δράμας έναν από τους πολλούς δραμινούς ανέργους επιστήμονες με μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους σπουδών;

Εσείς λοιπόν κ.Χαρακίδη, που σας αγγίζουν τα προβλήματα ανεργίας και οικονομικής δυσπραγίας του τόπου μας γιατί δεν πράξατε τα αυτονόητα;

Εμάς που οι πολίτες της Δράμας με την ψήφο τους μας «καταδίκασαν» όπως λέτε στις πρόσφατες εκλογές, θα μας βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας, και στις προκλήσεις σας θα παίρνετε τις ανάλογες απαντήσεις μέχρι ο περήφανος λαός της ιστορικής και μαρτυρικής Δράμας να μάθει το αληθινό σας πρόσωπο.

Και προσέξτε τότε, μήπως είστε εσείς που οι πολίτες της Δράμας θα ξεγράψουν οριστικά από την τοπική πολιτική σκηνή!

                                                                                           «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ»
                                                                                                       ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ