29 Ιουλ 2011

Δημόσια Διαβούλευση το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2011 - 2014 του Δήμου Δράμας

Σε δημόσια διαβούλευση, από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011, τέθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Δράμας ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του Δήμου, ο οποίος αποτελεί τη προπαρασκευαστική πράξη κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Δημοτικής περιόδου 2011 - 2014 που εγκρίθηκε με την 364/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Στρατηγικός Σχεδιασμός καταγράφει την υφιστάμενη κατάσταση του Δήμου Δράμας και ταυτόχρονα θέτει τους στρατηγικούς άξονες προτεραιότητας της Δημοτικής Αρχής σε όλους τους τομείς που έχουν δυνατότητα παρέμβασης οι Καλλικρατικοί Δήμοι.


Οι Δημότες της Δράμας για πρώτη φορά θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις προτάσεις και παρατηρήσεις τους είτε εγγράφως προς τη Διεύθυνση Προγραμματισμού -Σχεδιασμού και Ανάπτυξης του Δήμου Δράμας (Ταχυδρομική διεύθυνση: Βερμίου 2 και 1ης Ιουλίου, 66100 Δράμα), είτε ηλεκτρονικά στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση. Οι προτάσεις και παρατηρήσεις θα συγκεντρωθούν και θα επεξεργαστούν για την εξειδίκευση του Στρατηγικού Σχεδιασμού σε συγκεκριμένους στόχους και δράσεις, ώστε να ολοκληρωθεί το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.

Οι προτάσεις θα συζητηθούν σε δημόσια διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του Αυγούστου και θα μετέχουν τοπικοί κοινωνικοί και οικονομικοί φορείς της πόλης, πολίτες και ενώσεις πολιτών.

http://www.dimos-dramas.gr/portal/page/portal/dimosdramas/stratsxed

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ