23 Ιουλ 2011

Διαγόρας - Δόξα Δράμας 0 - 1


Η Δόξα που κατέβηκε με 12 παίκτες στην αποστολή της, επικράτησε 1-0 της ομάδας... Νέων του Διαγόρα, χάρη στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίκου Τσιμπλίδη και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ.

Ο αγώνας ξεκίνησε με περίπου μισάωρη καθυστέρηση, καθώς η ομάδα της Ρόδου δεν μπορούσε να πληρώσει τους διαιτητές της αναμέτρησης. Εν τέλει, αποφασίστηκε να πληρωθούν με επιταγή και πλέον όλα ήταν έτοιμα για την έναρξη του ματς.

Το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, ενώ η μόνη μεγάλη ευκαιρία έγινε στο 31', όταν το σουτ του Κούμπρογλου κόντραρε και κατέληξε στο δοκάρι του Χειμωνέτου.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 71' με
απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίκου Τσιμπλίδη από πλάγια αριστερά (φέρει μεγάλη ευθύνη ο Χειμωνέτος).

Έτσι, η Δόξα κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ και στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ, θα διεκδικήσει τη νίκη που θα την φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας (σε ισοβαθμία με την κρητική ομάδα).
(Contra)


Διαγόρας (Μιχάλης Τσιβρινής): Χειμωνέττος, Πεταυράκης, Μαριεττάκης, Σκόνδρας, Πουλόπουλος, Φράγκος, Χατζηκοσμάς (80' Χατζηπέτρος), Τομάζος (33' λ.τ Κενενούνης), Μπαούρης(85' Μαλλιάκας), Αυγενικού, Καρπεθάκης.

ΔΟΞΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Τοπαλίδης, Βέρτζος, Καρακώστας, Ρ. Τσιμπλίδης, Χλωρός, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Σιάκκας, Κουπρόγλου (73' Τρελλόπουλος), Ρούτσης, Ν. Τσιμπλίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

ΒΟΗΘΟΙ: Τουμπακάρης (Αθηνών), Μπάλτας (Αχαϊας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κενενούνης, Σκόνδρας - Γελαδάρης, Ν. Τσιμπλίδης

1 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΨΗΛΑ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΞΑΝΑ ΜΑΥΡΑΕΤΕ ΜΟΥ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.