2 Φεβ 2016

Ονειρούπολη: Ευχαριστήρια Επιστολή Προέδρου Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α.

Το μυστικό της επιτυχίας κάθε μεγάλης εκδήλωσης είναι η συνεργασία. Η «Ονειρούπολη» οφείλει πολλά στην οικονομική υποστήριξη από τις επιχειρήσεις της πόλης μας.





Ως Πρόεδρος της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. αλλά και ως Δραμινός πολίτης νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στα καταστήματα Σούπερ Μάρκετ Γουντσίδης Α.Ε. και στους κυρίους Χρήστο Γουντσίδη & Χρήστο Γουντσίδη, στην εταιρεία RayCap και στον ιδιοκτήτη της κ. Κωνσταντίνο Αποστολίδη, στην Δραμινή Γαλακτοβιομηχανία ΝΕΟΓΑΛ και στον κ. Χριστόφορο Σεβαστίδη, στο κατάστημα Υγρών Καυσίμων Διογένης και στον κ. Νικόλαο Θεοδωρίδη, στην εταιρεία Εμπορίου Ξυλείας – Παλετών MSG A.E. και τους Αδερφούς Γκάνη, στο κατάστημα Hair Shop Professional Beauty Asimakis και στον κ. Συμεών Ασημάκη, στα Πολυκαταστήματα Ηλεκτρικών Συσκευών Χριστίδης Α.Ε. και στον κ. Χρήστο Χρηστιδή, στο Οινοποιείο Γέννημα Ψυχής και στον κ. Σταύρο Μανωλεσάκη, στις εταιρίες Ανακύκλωσης Ελαστικών Ecokuklos & Retire και στους κυρίους  Δημήτριο & Ιωάννη  Καραγιαννίδη, στο κατάστημα Παιχνιδιών Toys-Shop.gr και στον κ. Ιωάννη Μπουγούδη, στο κατάστημα Γενικού Εμπορίου Απορρυπαντικών – Χαρτικών & Εξοπλισμού Καταστημάτων OKO Clean  Α. Παπαδόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε., στην εταιρεία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Youhou.gr και στους κυρίους Παύλο & Παναγιώτη Γεωργιάδη και το κατάστημα Εμπορίου Ποτών – Καπνού - Τροφίμων Μ.Τότσικα – Π.Σαχανίδη Ο.Ε.

Η βοήθεια όλων σας ήταν πολύτιμη για εμάς και σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας, στο θεσμό της «Ονειρούπολης». Οι 800.000 επισκέπτες που πέρασαν από «Το Χωριό του Αη Βασίλη» αυτές τις 36 ημέρες λειτουργίας του,  μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε και μας ικανοποιεί το γεγονός ότι μέσω των επισκεπτών αυτών προβλήθηκαν οι τοπικές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα και στο εξωτερικό.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α.

Αναστάσιος Χατζηκυριακίδης