1 Δεκ 2015

Επίσημο Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ονειρούπολης Δράμας 2015 - 2016

Κάθε χρόνο, τον Δεκέμβριο η πόλη μας ντύνεται με χαμόγελα και γιορτινή διάθεση, πασπαλίζεται από την μαγεία των Χριστουγέννων και γίνεται μια μεγάλη αγκαλιά για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της.

Τα παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια που φιλοξενούν μια πληθώρα δωρεάν δράσεων για τα μικρά παιδιά με πολλές μεγάλες εκπλήξεις, τα ποικίλα καλλιτεχνικά δρώμενα, τα πλούσια εδέσματα και ροφήματα που κάθε μέρα παρασκευάζονται στα σπιτάκια της αγοράς, τα τρενάκια περιήγησης, το υπέροχο παγοδρόμιο, το μαγευτικό καρουζέλ, ο ονειρεμένος στολισμός του παραμυθένιου χωριού και τα χαμόγελα εθελοντών και επισκεπτών κάνουν την «Ονειρούπολη» τη δική μας γωνιά στην Παραμυθοχώρα.

Δείτε παρακάτω αναλύτικά το πρόγραμμα της φετινής Ονειρούπολης Δράμας 2015 - 2016:



Αυτή η γωνιά κάθε χρόνο εμπλουτίζεται με κάτι καινούργιο, πιο παραμυθένιο και πιο μαγευτικό από την προηγουμένη χρονιά, το σημαντικότερο όμως είναι ότι κάθε χρόνο εμπλουτίζεται με αγάπη και όραμα για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Η μεγαλύτερη γιορτή της χώρας σας περιμένει εδώ ...«στην πόλη που όλα αλλάζουν αν το θέλεις ...σ' αυτήν την πόλη που ξέρεις πως τα όνειρα σου θα βγουν αληθινά».

...ξεκλειδώστε το όνειρο και κάντε το δικό σας μαγικό ταξίδι... 3 ΔΕΚ 2015 έως 7 ΙΑΝ 2016


Δείτε το πρόγραμμα...Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση: