15 Δεκ 2015

Ονειρούπολη Δράμας 2015 - 2016: Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 (Πρόγραμμα)-Έρχεται ο STAN!

Δέκατη τρίτη  μέρα και όσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα στην «Ονειρούπολη – Το χωριό του Αη Βασίλη» συνεχίζουμε δυναμικά και με την ίδια καλή διάθεση και χαμόγελα που ξεκινήσαμε. 

Σήμερα τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην Κεντρική Σκηνή της «Ονειρούπολης». Την σκυτάλη παίρνει ο αγαπημένος καλλιτέχνης μικρών και μεγάλων o Stan..


Ο καλλιτέχνης έρχεται να μας διασκεδάσει με τις γνωστές του επιτυχίες, να χορέψουμε , να τραγουδήσουμε μαζί του και να περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα Τετάρτης στο Χωριό του Αη Βασίλη.




Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

9:00 – 12:00 Ελάτε να παίξουμε στην «Ονειρούπολη». Εμψύχωση και παιχνίδια από τον ανιματέρ «Ξωτικό» της ομάδας «Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο».

18:00 – 20:00  Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δημαρχείου Δράμας. «Ο Αη Βασίλης στις στέγες των σπιτιών και τις καρδιές των παιδιών» Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το 16ο Νηπιαγωγείο Δράμας.

19:00 Αμφιθέατρο «Δραμινών Πολιτών» Π.Ε. Δράμας. Ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων του Αθλητικού & Πολιτιστικού Συλλόγου ΑμεΑ, «Αγωνιστές» διοργανώνει εκδήλωση με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα για τα παιδιά του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου ΑμεΑ «Αγωνιστές» με τη χορωδία της Α΄ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Δράμας υπό την διδασκαλία και διεύθυνση των κ.κ.Παπαδοπούλου Αλεξάνδρας και Παυλίδη Κωνσταντίνου.

19:30 Κεντρική Σκηνή. Έχοντας κατακτήσει τις αθηναϊκές σκηνές έρχεται και στην σκηνή της «Ονειρούπολης» για μια βραδιά χωρίς προηγούμενο! Ο αγαπημένος μας Stan υπόσχεται να μας διασκεδάσει με τις επιτυχίες του και όχι μόνο.. προσφέροντας ένα μοναδικό show. Θα είμαστε όλοι εκεί…





Όλο το πρόγραμμα της Ονειρούπολης 2015-16, ΕΔΩ