14 Δεκ 2015

Ονειρούπολη Δράμας 2015 - 2016: Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 (Πρόγραμμα)

Τρίτη 15 Δεκεµβρίου 2015

9.00 Αµφιθέατρο «∆ραµινών Πολιτών» Π.Ε. ∆ράµας.

Σσσσσς ...ησυχία! «Παραµύθι µύθι µύθι, το κουκί και το ρεβίθι...». Το παραµύθι µας αρχίζει και ζωντανεύει ξανά εδώ, στην πιο όµορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της πόλης µας! Στην «Ονειρούπολη» επιστρέφει ξανά, ο αγαπηµένος µας ήρωας ...Ρούλης ο ∆ραµινούλης, σε µια µαγευτική θεατρική παράσταση, που θα πραγµατοποιηθεί από τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου ∆ράµας.

9.00-12.00 Ελάτε να παίξουµε στην Ονειρούπολη !




Εµψύχωση και παιχνίδια από τον ανιµατέρ «Ξωτικό» της οµάδας «Πολυθέαµα Κρόκο & Λίνο». Καθηµερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής στο χώρο της «Ονειρούπολης».

18.00-18.30 Κεντρική σκηνή.

Η Nansy Hantour µας ταξιδεύει µε ρυθµούς ανατολής. Η Nansy Hantour µαζί µε τις µαθήτριες της από τα κέντρα µπαλέτου Pirouette µας παρουσιάζουν την δουλειά τους και µας παρασύρουν σε ανατολίτικους ρυθµούς. Μαζί τους µια ακόµη έκπληξη. Ποιά θα είναι αυτή;

19.30  Κεντρική σκηνή.

Οι Frequency Blenders, πέντε νέοι που αγαπούν και έχουν µεράκι για τη µουσική χωρίς ταµπέλες και όρια στα είδη της. Στόχος, να ψυχαγωγούν το κοινό µε αναµείξεις διαφόρων µουσικών ακουσµάτων.

20.00 Πλατεία Θ. Αθανασιάδη.


Happening µε κέφι, µουσική και εδέσµατα από το Κέντρο Νεότητας «Γεώργιος Παρασίδης» του Τµήµατος Παιδείας ∆ια βίου Μάθησης και Πολιτισµού.