12 Νοε 2015

Πόλη + Ζωή: Παραίτηση Γρηγόρη Παπαδόπουλου

Αγαπητές συνδημότισσες , αγαπητοί συνδημότες
  
Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ανακοινώσω πως έχω υποβάλει την παραίτησή μου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Δράμας για  καθαρά προσωπικούς λόγους.

  
Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι θα παραμείνω στο πλευρό της παράταξής μου, «πόλη+ζωή», ως ενεργός πολίτης και ως μέλος του σωματείου.
  
Η παράταξη  «πόλη+ζωή» έχει βρει τον βηματισμό της και αναγνωρίζεται από τους συμπολίτες μας ότι όχι μόνο προσέφερε πλούσιο έργο στα χρόνια Διοίκησής της, αλλά και ότι είναι η καλύτερη επιλογή για να αποτελέσει εκ νέου Δημοτική Αρχή του Δήμου Δράμας. Στον αγώνα για μια καλύτερη Δράμα που δίνει η «πόλη+ζωή», απέναντι στη σημερινή Δημοτική Αρχή  που αποδεικνύεται σχεδόν καθημερινά κατώτερη των περιστάσεων, δηλώνω ότι θα είμαι παρών , όχι όμως από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.
  
Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Δράμας με τους οποίους συνεργάστηκα στα χρόνια που ήμουν  Δημοτικός Σύμβουλος, καθώς μαζί μοιραστήκαμε κοινές ανησυχίες, κοινές αγωνίες και κοινά όνειρα για αυτόν τον τόπο.
  
Ευχαριστώ τον πρώην Δήμαρχο κ. Κυριάκο Χαρακίδη, ο οποίος με επέλεξε για τις ιδιαίτερα τιμητικές θέσεις του Αντιδημάρχου και κυρίως του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. 
  
Περισσότερο από όλους, όμως, θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους πολίτες για τους οποίους αποτέλεσα επιλογή τους και με τίμησαν με την ψήφο τους. Η στήριξή τους προς το πρόσωπό μου αποτελεί για μένα εφόδιο ζωής.

Γρηγόρης Παπαδόπουλος
Οικονομολόγος
Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δράμας

Γραφείο Τύπου
e-mail: polikaizoi1@gmail.com
Διαδίκτυο: www.polikaizoi.gr

Η «πόλη+ζωή» ευχαριστεί θερμά τον κ. Γρηγόρη Παπαδόπουλο
  
Η «πόλη+ζωή» ευχαριστεί θερμά τον κ. Γρηγόρη Παπαδόπουλο για τις υπηρεσίες που προσέφερε ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Δράμας, αλλά και ειδικότερα στην παράταξή μας. Η απόφασή του να παραιτηθεί από Δημοτικός Σύμβουλος για προσωπικούς λόγους μας στεναχωρεί, αλλά δεν γίνεται να μην γίνει σεβαστή.
  
Το ήθος και η εργατικότητά του αποτελούν για εμάς την καλύτερη παρακαταθήκη στις προσπάθειες που καταβάλουμε εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, αν και είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα τα στερηθούμε. Παρά την απόφασή του να παραιτηθεί, ο κ. Παπαδόπουλος παραμένει στο πλευρό της παράταξής μας στον αγώνα που δίνουμε για μια Δράμα αντάξια των ονείρων μας και είμαστε βέβαιοι ότι η αρωγή του, ακόμη και εκτός των εδράνων του Δημοτικού Συμβούλιου, θα είναι πολύτιμη.
  
Παράλληλα καλωσορίζουμε τον νέο Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης μας, Χαρίσκο Νικόλαο, που είναι βέβαιο ότι με την εμπειρία και την αποτελεσματικότητα του θα συμβάλλει στην νέα πορεία της παράταξης μας.
  
Τόσο τα μέλη της παράταξης όσο και τα μέλη του σωματείου «πόλη+ζωή», αλλά και μια μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας έχουμε πλέον ως κοινό τόπο ότι:
Μαζί μπορούμε καλύτερα!

Γραφείο Τύπου
e-mail: polikaizoi1@gmail.com
Διαδίκτυο: www.polikaizoi.gr