6 Οκτ 2014

Πρωτιά για τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο

Πρωτιά για τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο στις εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.


Πρώτος σε ψήφους για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αναδείχθηκε ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος.

Ο Δήμαρχος Δράμας έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης  από 67 συναδέλφους του, Δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, των Δήμων της ΑΜΘ, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά πως λειτουργεί ενωτικά, με γνώμονα το καλό της περιοχής μας.

Αναφορικά με την εκλογή του ο Δήμαρχος Δράμας τόνισε τα εξής:

«Αποδείξαμε για άλλη μια φορά πως  μπορούμε να συσπειρώσουμε δυνάμεις , πάνω από παρατάξεις και κόμματα, όταν λειτουργούμε ενωτικά για το συμφέρον του τόπου  και της περιφέρειας.  Είναι μεγάλη τιμή για μένα που οι συνάδελφοι μου έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

 Η ΠΕΔ μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην χάραξη στρατηγικής για την ανάπτυξη της περιοχή μας. Η Δράμα πρέπει να έχει μια δυνατή φωνή ώστε να πιέσουμε και  για την ικανοποίηση δικών μας αιτημάτων.»



Για την ΚΕΔΕ εξελέγη επίσης με μεγάλο αριθμό ψήφων ο δημοτικός σύμβουλος Δράμας και αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΔ κ. Ιωάννης Καψημάλης, ο οποίος έλαβε 61 ψήφους,  καθώς επίσης και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πόλη και Ζωή» κ. Παύλος Ζαχαριάδης με 26 ψήφους.