2 Οκτ 2014

Ενημερωτικό σημείωμα κέντρου δια βίου μάθησης (ΚΔΒΜ) Δήμου Δράμας

2200 αιτήσεις εκπαιδευόμενων δέχτηκε το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Δράμας για τα δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα εθνικής εμβέλειας που πρόκειται να υλοποιηθούν εντός του Οκτωβρίου.


Ο Δήμος Δράμας ευχαριστεί όλους τους συνδημότες για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στο ΚΔΒΜ Δράμας και υπόσχεται την προσφορά εύστοχων, έγκυρων, υψηλής ποιότητας, εύκολα προσβάσιμων προγραμμάτων, που συνδέονται με το τοπικό, αλλά και το ευρύτερο περιβάλλον.

Τα προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων του ΚΔΒΜ Δράμας είναι 25 ή 50 ωρών, πραγματοποιούνται συνήθως 1 ή 2 φορές την εβδομάδα στους χώρους εκπαίδευσης του ΚΔΒΜ και στα σχολεία της Δράμας και παρέχονται δωρεάν σε όλους τους ενήλικες που ενδιαφέρονται να μαθαίνουν σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Η ενημέρωση για την ημέρα και ώρα έναρξης των μαθημάτων θα γίνει σταδιακά και τηλεφωνικά σε όλους τους εκπαιδευόμενους που υπέβαλαν αίτηση. Το ΚΔΒΜ Δήμου Δράμας στεγάζεται στην 1Ης Ιουλίου και Χρυσοβέργη γωνία και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2521058313 και 6973570121.

Το ΚΔΒΜ Δήμου Δράμας εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων «Εκπαίδευση & Διά Βίου Μάθηση» με τίτλο πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας» άξονας προτεραιότητας 7, και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και το Ελληνικό Δημόσιο.