4 Μαΐ 2014

Ματς διαφήμιση του μπάσκετ στα Τρίκαλα, 6ος ο ΚΑΟΔ! – Διάψευση για Ιωάννινα!

Αυτό θα πει ματσάρα! Στο πιο θεαματικό παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στην Basket League ΟΠΑΠ, ο ΚΑΟΔ νίκησε με σκορ 108-103 τα Τρίκαλα εκτός έδρας και τερμάτισε στην έκτη θέση της βαθμολογίας.


Οι Δραμινοί εκμεταλλεύτηκαν την ήττα του Άρη στη Ρόδο από τον Κολοσσό και τερματίζοντας στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα θα κοντραριστούν με τον Πανιώνιο στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, έχοντας μειονέκτημα έδρας.

Τα δεκάλεπτα: 28-32, 47-62, 79-82, 103-108.

Τρίκαλα (Φλεβαράκης): Έβανς 35 (1), Περούνισιτς, Γιούιν 26, Γιαννακίδης 6 (2), Πέτροβιτς 14 (2), Πορίνι 2, Σαπ, Ματαλόν 13 (1), Φούντας, Πάνος 7, Νικολόπουλος.

ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης 1, Τζόουνς 17 (1), Στίγκερς 6 (1), Μπράουν 21 (4), Βον 16,

Διάψευση για Ιωάννινα!

Ένα "σενάριο" που συζητήθηκε πριν από... δύο χρόνια είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, και αφορά την πιθανότητα μετακόμισης του ΚΑΟΔ στα... Ιωάννινα! Το θέμα αναφέρθηκε σε τοπικό σάιτ των Ιωαννίνων και χωρίς να έχουμε καμία διάθεση αμφισβήτησης του ρεπορτάζ των φίλων εκεί, ρωτήσαμε τους αρμόδιους που αναφέρονται εκεί και μας το διέψευσαν όλοι! 

"Το θέμα συζητήθηκε πριν δύο χρόνια, τώρα δεν ισχύει, δεν είναι άξιο καν διάψευσης τώρα" μας είπαν χαρακτηριστικά. Αυτό μας είπαν, τόσο απ' τον ΚΑΟΔ, όσο και απ' το περιβάλλον των μάνατζερ που αναφέρονται, οπότε δεν έχουμε λόγο να μην το καταγράψουμε. Άλλωστε σύντομα - έστω και μετά... δύο χρόνια - όλα αποκαλύπτονται! Το ρεπορτάζ, πάντως, συνεχίζεται...