24 Απρ 2014

Δηλώσεις Αντιπεριφερειάρχη Δράμας για την προεκλογική μετακίνηση υπαλλήλου της Π.Ε. Δράμας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

Πριν από λίγες μέρες, και συγκεκριμένα την τελευταία μέρα πέραν της οποίας υπάρχει σχετική απαγόρευση, ο Περιφερειάρχης  μετακίνησε από την Δράμα στην Καβάλα, εν αγνοία μας, υπάλληλο της Διεύθυνσης Ανάπτυξης, στα πλαίσια προεκλογικής ρουσφετολογικής παλαιοκομματικής πρακτικής.


Με την παραπάνω απόφαση του ο κ. Γιαννακίδης  «πέτυχε» δύο πράγματα :

1) Παρέκαμψε για μια ακόμη φορά τον προϊστάμενο των υπηρεσιών, τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, τον έχοντα άμεση γνώση των αναγκών τους, γράφοντας έτσι στα παλαιότερα των υποδημάτων του την υποχρέωση μας για διοικητική συνεργασία  προς όφελος των πολιτών.

2) Στέρησε από τον τμήμα Επαγγέλματος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Δράμας τον τελευταίο απομείναντα υπάλληλο, μετά και την πρόσφατη αποψίλωση της λόγω συνταξιοδοτήσεων.

Το τμήμα αυτό, ύστερα από την πρόσφατη αλλαγή του σχετικού νόμου καλείται να εξυπηρετήσει, άμεσα, χιλιάδες πολίτες της Δράμας που δραστηριοποιούντα στα επαγγέλματα χειριστών, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, ψυκτικών κλπ.

Με την  παραπάνω ενέργεια του ο Περιφερειάρχης καθιστά πλέον δύσκολη μέχρι αδύνατη την εξυπηρέτηση των Δραμινών  πολιτών.