27 Απρ 2014

«Ενώνουμε τη Δράμα»: Καταθέσαμε ΠΡΩΤΟΙ στο Πρωτοδικείο Δράμας το ΠΛΗΡΕΣ Ψηφοδέλτιο της Παράταξής μας

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, πολιτεύεται με ήθος, αξιοπρέπεια, σοβαρότητα απέχοντας από κοκορομαχίες, λαϊκισμούς και πολιτικά ξεκατινιάσματα.


Η Ανεξάρτητη Παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα», ήταν η ΠΡΩΤΗ Δημοτική Παράταξη η οποία στις 8 Απριλίου 2014 με ανακοίνωση της έδινε στην δημοσιότητα το ποσοστό πληρότητας του ψηφοδελτίου (92%) τονίζοντας ότι θα είναι ο συνδυασμός ο οποίος θα ολοκληρώσει πρώτος το ψηφοδέλτιο του.

Το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 στις 11 το πρωί ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Δράμας ΠΡΩΤΟΣ από όλους τους άλλους Υποψηφίους Δημάρχους Δράμας, το ΠΛΗΡΕΣ ψηφοδέλτιο με 117 (Εκατόν Δέκα Επτά) υποψηφίους Συμβούλους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η δυναμική του Υποψηφίου Δημάρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου αποτυπώνεται τόσο από την δυνατότητα του να συμπληρώσει ΠΡΩΤΟΣ, τον απαιτούμενο αριθμό υποψήφιων Συμβούλων όσο και από την διάρθρωση του ανθρώπινου δυναμικού που συνθέτει τον Συνδυασμό μας.

Πρόκειται και είναι κοινή ομολογία όλων για τον πλέον ολοκληρωμένο κοινωνικά και επαγγελματικά, διαστρωματοποιημένο ψηφοδέλτιο, που καταρτίστηκε στις Δημοτικές Εκλογές για το Δήμο Δράμας, με στόχο όχι μόνο την νίκη στις εκλογές, αλλά και την ετοιμότητα αποτελεσματικής Διοίκησης του Δήμου Δράμας από την πρώτη μέρα που θα αναλάβει η Παράταξή μας.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, πολιτεύεται με ήθος, αξιοπρέπεια, σοβαρότητα απέχοντας από κοκορομαχίες, λαϊκισμούς και πολιτικά ξεκατινιάσματα.

Εκείνοι που φωνάζουν, εκείνοι που χυδαιολογούν, εκείνοι που επιδίδονται σε φιέστες και αντί  να διακονούν το λαό πρωταγωνιστούν σε εκατέρωθεν ανθρωποφαγίες, έχουν ήδη απορριφθεί  στην συνείδηση και στην καρδιά των Δραμινών.

Ζητούμε από τους Δραμινούς συμπολίτες μας, να αξιολογήσουν πρόσωπα, προθέσεις, διαδρομές και αυτοδιοικητικά προγράμματα.

Επιδιώκουμε την συγκριτική αξιολόγηση, επιδιώκουμε την θετική ψήφο, μένουμε μακριά από πρακτικές «Μαυρογιαλούρων», «Δραμαρχών» και ξεπερασμένων «Πολιτικαντισμων».
Σε αυτές τις εκλογές δίνουμε έναν αγώνα ήθους, αξιοπρέπειας και ποιότητας.
Γιατί αυτό ταιριάζει στη Δράμα και στους Δραμινούς.


Από το Γραφείο Τύπου