24 Απρ 2014

«Ενώνουμε τη Δράμα»: Ανακοίνωση των Υποψηφίων της Τοπικής Κοινότητας Μοναστηρακίου.


Σήμερα, η Ανεξάρτητη Δημοτική μας παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» βρίσκεται στην ευτυχή θέση να παρουσιάσει τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της Τοπικής Κοινότητας Μοναστηρακίου.


Το Μοναστηράκι συγκαταλέγεται στα χωριά με πλούσια πολιτισμική και λαογραφική παράδοση με κορυφαίο πολιτιστικό Δρώμενο εκείνο των Αράπηδων, που τελείται την ημέρα των Θεοφανείων.

Επίσης, στο Μοναστηράκι δραστηριοποιείται  ένας αθλητικός σύλλογος με αξιόλογη πορεία, καθώς με τον αθλητισμό ασχολούνται οι νέοι του χωριού.

Εμείς ως αυριανή δημοτική αρχή μαζί με τους συνεργάτες μας αυτά τα 2 στοιχεία που χαρακτηρίζουν την τοπική κοινότητα Μοναστηρακίου θα τα αναδείξουμε ακόμη περισσότερο.

Μοναστηράκι και Βαθύλακκος είναι δύο όμορφα χωριά του Δήμου μας, που έχουν ανάγκη από έργα υποδομής και όχι έργα βιτρίνας.

Ένα ισχυρό Τοπικό Συμβούλιο, που θα αποτελείται από ανθρώπους έμπειρους και γνώστες των προβλημάτων, θα δρομολογήσουν όλες εκείνες τις λύσεις, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Κατά αλφαβητική σειρά τους υποψήφιους Τοπικούς Συμβούλους:

•Κουσινά Αικατερίνη – Ιδιωτική Υπάλληλος
•Λουκά Μαρία – Πτυχιούχος ΤΕΙ Λογιστικής
•Ρόϊδος Νικόλαος – Κτηνοτρόφος καταγόμενος από τον Βαθύλακκο
•Τουλούμης Νικόλαος – Ιδιωτικός Υπάλληλος
Υποψήφιοι στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας συμμετέχουν οι:
•Τερζής Ανέστης – Τεχνολόγος, Εκπαιδευτικός, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δράμας, τ. Πρόεδρος ΤΕΔΚ Νομού Δράμας
•Τυχόλα Ελένη – Ιστορικός Εθνολόγος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Καλούμε όλους τους κατοίκους του Μοναστηρακίου να στηρίξουν τις υποψηφιότητες των δικών τους ανθρώπων προς όφελος της τοπικής τους κοινότητας.


Από το Γραφείο Τύπου