13 Απρ 2014

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η περιοδεία του Φώτη Κουβέλη στη Δράμα και την περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης ξεκίνησε και επίσημα την προηγούμενη Πέμπτη την προεκλογική εκστρατεία της ΔΗΜΑΡ για τις επικείμενες εκλογές από την Περιφέρειά μας.


Επρόκειτο για μια ουσιαστική κίνηση από πλευράς της ΔΗΜΑΡ, που ήθελε να ξεκινήσει την προεκλογική της εκστρατεία από εδώ από όπου ξεκινάει η Ελλάδα. Από τον τόπο μας που  είναι πρωταθλητής στην ανεργία, την αποβιομηχάνιση, τη νέα μετανάστευση.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του η Δράμα, όπου συναντήθηκε με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου, το Διοικητή και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Δράμας.

Ο Φώτης Κουβέλης συνοδεύονταν από τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή με το ψηφοδέλτιο «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» και συντοπίτη μας Θεόφιλο Ξανθόπουλο, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. Β. Τραϊφόρο και τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Κώστα Αβραμίδη, της παράταξης «γνώση και συνεργασία», που στηρίζει η ΔΗΜΑΡ.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ παραχώρησε στην αίθουσα του ΕΥΚ Δράμας συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ και είχε συζήτηση με μέλη και φίλους της Δημοκρατικής Αριστεράς, αλλά και εκπροσώπους αρχών και φορέων και πολίτες. Κατά τις συναντήσεις αυτές έγινε ενημέρωση για τα ουσιαστικά και χρόνια προβλήματα της περιοχής μας και τις προτεινόμενες προτάσεις για επίλυσή τους.

Από πλευράς του ο Φώτης Κουβέλης τόνισε πως η ΔΗΜΑΡ παραμένει αρωγός της περιφέρειας ΑΜΘ και της Δράμας για την προώθηση και επίλυση προβλημάτων και την ικανοποίηση δίκαιων αιτημάτων.

 Ακολούθως επισκέφθηκε την Καβάλα, τη Χρυσούπολη, την Ξάνθη και μειονοτικά χωριά, την Κομοτηνή και τέλος την Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο, συνοδευόμενος από την Ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφια για την Ευρωβουλή της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» Μαριλένα  Κοππά και τους υποψήφιους Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχες της παράταξης «γνώση και συνεργασία».

Κοινή ήταν η διαπίστωση του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ, των υποψηφίων που στηρίζει η Δημοκρατική Αριστερά στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και στις Ευρωεκλογές, αλλά και του κόσμου που συμμετείχε στις προαναφερόμενες συναντήσεις ότι πρόκειται για πολύ κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις για την Ευρώπη, την Ελλάδα και την Αυτοδιοίκηση.

Κοινή ήταν και η πεποίθηση πως οι υποψήφιοι που στηρίζει η ΔΗΜΑΡ και οι πολίτες που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή, δίνουν με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση την μάχη αυτών των εκλογών, με στόχο τόσο την εκλογή ευρωβουλευτών στο Ευρωκοινοβούλιο, όσο και την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών στην Περιφέρειά μας και την ενισχυμένη παρουσία της προοδευτικής παράταξης «γνώση και συνεργασία» στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.

                                                                                    Δράμα 12/04/2014

                                                                                    Το Γραφείο Τύπου