18 Μαρ 2014

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Δράμας από τον Υπ . Αντ. Δράμας Αργύρη Πατακάκη

Μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία, είχε το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου 2014, ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανο Γεωργιάδη και το μέλος της Διοικητικής Επιτροπής κ. Γαβριήλ Καμπουρίδη. Στη συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Δράμας...


...όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το Πρόεδρο κ. Γιώργο Σαβρίδη αλλά και τα μέλη της Διοίκησης κ. Σωτήρη Συνώλα και κ. Άγγελο Τομπαλίδη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στα προβλήματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα, μεταξύ των οποίων θέματα των ασφαλιστικών εισφορών, της άμεσης ανάγκης στάσης των κατασχέσεων της ακίνητης περιουσίας αλλά και των αυτασφαλισμένων μελών των Επιμελητηρίων. Γνώστης του ιδιαίτερου ρόλου των Επιμελητηρίων ο κ. Πατακάκης υποστήριξε, πως στη Δράμα πρέπει και μπορούν να γίνουν πολλά με συνεργασία και σωστό προγραμματισμό.


Τόσο από την πλευρά του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, όσο και του κ. Πατακάκη, τονίστηκε η ανάγκη τακτικής επικοινωνίας των κοινωνικών εταίρων, προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα πολλά από τα προβλήματα, αλλά και να δίνονται ευκαιρίες μέσω συνεργασίας τους, στην αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Όπως σημείωσε ο κ. Πατακάκης είναι σημαντικό να αντιληφθούμε, πως μόνο ενωμένοι εμείς οι Δραμινοί, θα μπορέσουμε να φέρουμε τον τόπο μας εκεί που αξίζει.