15 Μαρ 2014

Επίσκεψη Αργύρη Πατακάκη στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Δράμας

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα επαφή,  είχε εν όψει των περιφερειακών εκλογών της 18ης Μαΐου, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης.


Για ακόμη φορά βρέθηκε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Δράμας, όπου και συνομίλησε με τον επικεφαλής κ. Νίκο Γεωργιάδη και τον Διευθυντή του κ. Φώντα Κλωναρίδη, προκειμένου να έχει μια πλήρη εικόνα της λειτουργίας, ενός από τα παλαιότερα ιδρύματα της πόλης μας.

Στα προβλήματα της  λειτουργίας του Κέντρου, όπως το κτιριακό, η έλλειψη ειδικού προσωπικού αλλά και των διάφορων άλλων θεμάτων, αναφέρθηκαν αναλυτικά  οι υπεύθυνοι του κέντρου.Από την πλευρά του ο κ. Πατακάκης , έχοντας γνώση της δυνατότητας, του ”εργαλείου” Ευρωπαϊκά Προγράμματα, που μένουν χρόνια αναξιοποίητα, τόνισε πως πρωτεύοντα ρόλο για αυτόν, είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αξιοποίηση τους.

Στην συνέχεια ο κ. Πατακάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στους Μύλους Φραγκούλη στο Δοξάτο Δράμας. Εκεί  ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο κ. Φίλιππο Φραγκούλη, σε σχέση με την λειτουργία της επιχείρησης, τις προοπτικές ανάπτυξης και για την πρόσφορα της στην περιοχή και στον πολύπαθο τομέα της γεωργίας. Επιχείρηση με Ιστορία αλλά και μέλλον, συνεχίζει δυναμικά να δείχνει τον δρόμο της ανάπτυξης, που θα μας βγάλει από το τέλμα.